realitní kancelář HAPPY HOUSE RENTALS, s.r.o.

HAPPY HOUSE RENTALS, s.r.o.

realitní kancelář HAPPY HOUSE RENTALS, s.r.o.

Kontaktovat kancelář Volejte: +420 224 947 623

HAPPY HOUSE RENTALS, s.r.o. logo
42 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: +420 224 947 623
E-mail: info@happyhouserentals.com
Adresa: Uruguayská 78/12, Praha 2 - Vinohrady, 120 00
Web: https://www.happyhouserentals.com/  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Specializace



Byty, Domy, Komerční nemovitosti, Chaty, Developerské projekty, Ostatní

Prodej, Pronájem
Kontakt

Kraje/okresy působnosti

Hlavní město Praha, Středočeský

Kontakt

Motto

Jsme realitní profíci, kteří šetří vás čas.
Kontakt

Jazyková vybavenost

angličtina

Realitní kancelář HAPPY HOUSE RENTALS, s.r.o.

Jsme butiková realitní agentura se sídlem na pražských Královských Vinohradech. Již 25 let si zakládáme na profesionálním a vstřícném přístupu. Máme stabilní tým makléřů, kteří rádi předávají know-how svým mladším kolegům. Mnoho členů týmu ve firmě začínalo ještě za studií a dnes již mají děti ve školním věku.

Vše začalo v roce 1997, kdy majitelka a jednatelka firmy Blažena Polahárová začala pracovat jako nezávislá realitní makléřka. Spokojených zákazníků přibývalo, a tak o pár let později založila realitní kancelář Happy House Rentals s.r.o. Proakčním stylem a svědomitou prací si firma brzy vybudovala dobré jméno a obsáhlé portfolio majitelů nemovitostí.

Naše realitní služby se nejprve soustředily na pronájem a prodej nemovitostí. Postupně jsme do nabídky přidali krátkodobé ubytování, správu bytů a rodinných domů a prodeje činžovních domů a developerských projektů. Nakonec jsme se pustili do správy bytových domů a i tato divize se úspěšně rozrůstá. Baví nás s nemovitostmi nejen obchodovat, ale i se o ně starat!

Naše realitní kancelář je známá mezi expaty, kteří v Praze žijí již řadu let. Také na nás spoléhají cizinci, kteří po příjezdu do Prahy potřebují spolehlivého partnera při hledání svého nového domova.

S většinou majitelů nemovitostí spolupracujeme od samého začátku, tj. již více 2 dekády. Vážíme si toho, že můžeme pracovat s majiteli i nemovitostmi, které dobře známe. Taktéž velka část klientů poptávajících bydlení se na nás obrací opakovaně. Není lepší odměna, než spokojený zákazník, který využije našich služeb opakovaně!

Jsme dlouholetými partnery i mnoha firem a univerzit, pro jejichž management, zaměstnance a studenty zprostředkováváme vhodné bydlení po celé Praze.

Práce s náročnou a různorodou klientelou z celého světa je pro nas výzvou i radostí zároveň.

Jsme realitní profíci, kteří šetří vás čas.
Děkujeme za důvěru a spolupráci!
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám