realitní kancelář JTH Group a.s.

JTH Group a.s.

realitní kancelář JTH Group a.s.

Kontaktovat kancelář Volejte: +420 417 637 555

105 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: +420 417 637 555
E-mail: reality@jth.cz
Adresa: Krupská 33/20, Teplice, 415 01
Web: https://www.jth.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Motto

Odvážné projekty pro naši i další generace

Realitní kancelář JTH Group a.s.

Investorská a developerská skupina JTH se zaměřuje na dlouhodobé investice do nemovitostí a portfolia pozemků. K hlavním aktivitám a oblastem podnikání patří realizace výstavby a rekonstrukce nemovitostí, následný pronájem či prodej, jejich správa a údržba v oblasti maloobchodu, kanceláří, bydlení, hotelového ubytování a logistických center zejména na území České republiky, Slovenska a Chorvatska.
Za více než 30 letou historií JTH stojí profesionalita, odbornost, společná vize a kreativita mnoha lidí, stejně jako odvaha přijmout výzvy a vysoké pracovní nasazení jejího zakladatele Jaroslava Třešňáka.
Strategií pro budoucnost dobře fungující skupiny je nadále růst, hledat prostor a příležitosti pro rozvíjení firem a jejich aktivit, usilovněji pečovat o spokojenost zákazníků, poskytovat nejlepší servis v rámci pronájmů a správy nemovitostí, budovat vztahy s dodavateli, veřejností, obchodními partnery a příslušnými úřady, neztratit investiční apetit a expandovat v následujících letech do komerčních nemovitostí, ale také do oblastí bydlení a logistických center.

Stěžejní společností skupiny JTH je společnost JTH Holding a.s., která opakovaně obhájila ocenění CZECH Stability Award a zařazuje se tak mezi nejstabilnější firmy v České republice.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám