RealityMIX.cz

1. odborná realitní konference 11. dubna 2017 v hotelu Ambassador, na Václavském náměstí v Praze

1. odborná realitní konference 11. dubna 2017 v hotelu Ambassador, na Václavském náměstí v Praze

6.3.2017: Společnost Realitní vzdělávací institut pořádá dne 11. dubna 2017 1. odbornou realitní konferenci pro 500 makléřů, majitelů realitních kanceláří a obchodníků s nemovitostmi. Celá akce byla vyprodána za necelé tři dny.

Realitní vzdělávací institut založily výrazné osobnosti tuzemského realitního trhu – Mgr. Ivana Cikánková (úspěšná realitní makléřka a zakladatelka projektu Ženy v realitách), Ing. Miroslav Jonáš (spoluzakladatel sítě M&M reality holding a.s., který se od roku 2014 věnuje samostatným projektům v oblasti investic, exekucí, insolvencí a realitního vzdělávání), Robert Hanzl (spolumajitel realitní sítě NEXT REALITY a člen asociační rady ARK) a Jan Stejskal (odborník, působící na trhu od roku 1992, který mj. spoluzakládal společnost Český Internet, provozující i realitní servery ceskereality.cz a moravskereality.cz).

Prvním projektem Institutu je Odborná realitní konference, která bude svým obsahem jedinečnou akcí, jaká tu ještě nebyla. O tom svědčí i zájem – za necelé tři dny od zveřejnění byla akce vyprodána a na několik stovek dalších zájemců se vůbec nedostalo.

Unikátnost akce spočívá zejména v tom, že zde nedostanou žádný prostor sponzoři či partneři, jako je tomu na podobných akcích obvyklé. Od začátku až do konce půjde jen o odborné přednášky z různých oblastí realitní činnosti. Na programu jsou přednášky na téma exekuce, insolvence, daně, exkluzivní náběry, home staging, realitní zákon a panelové diskuse, kde budou diskutovat a předávat své zkušenosti úspěšní makléři.

Zajímavá je i sestava hostů, kdy kromě pořadatelů vystoupí například člen Prezídia Exekutorské komory ČR, daňový specialista prestižní advokátní kanceláře Havel, Holásek a partneři či známá propagátorka home stagingu.

Cílem pořadatelů je založit novou tradici pravidelného setkávání kolegů napříč realitním oborem a republikou. Již nyní připravují další konferenci, která proběhne 17. října 2017.

Pro další informace kontaktujte, prosím:
Realitní vzdělávací institut
Ing. Miroslav Jonáš, tel.: +420 608 830 776
E-mail: info@realitnikonference.cz

Zdroj: Realitní vzdělávací institut

Autor: Komerční prezentace

Podobné články