RealityMIX.cz

4. ročník DEVELOPMENT tour se odehraje na nejlepších hřištích v ČR

4. ročník DEVELOPMENT tour se odehraje na nejlepších hřištích v ČR

Prestižní golfová tour pro developery zná svoje čtyři hřiště, na kterých odehraje letošní golfovou sezónu. Hráči se mají na co těšit, organizátoři vybrali jedny z nejlepších hřišť z České republiky a blízkého pohraničí.

Turnaje DEVELOPMENT tour 2016:

25. dubna 2016 – Loreta Golf Club Pyšely
25. května 2016 – Golf resort Karlovy Vary
29. 6. 2016 – Golf Park Plzeň
21. 9. 2016 – Penati Golf Resort



DEVELOPMENT tour hrají významné osobnosti z oblasti developmentu. Tour si klade na srdce vytvářet pro developery přátelské prostředí a příjemnou atmosféru pro osobní i pracovní setkávání.

Každému turnaji předchází přátelská devítka. „Nejen že si hráči osahají hřiště před turnajem, ale během golfu vždy panuje výborná nálada. A následně i při večerním společném posezení u dobrého jídla a vína, kdy je ta pravá nálada a příležitost uzavřít realitní obchody,“ zve hráče na přátelskou devítku zakladatel DEVELOPMENT tour a majitel společnosti EVROPA realitní kancelář Michal Macek.

DEVELOPMENT tour je pro své hráče golfovým kulinářským zážitkem. Během turnajů na nejprestižnějších hřištích si hráči vychutnají zážitkovou gastronomii a ti nejlepší získají zajímavé a hodnotné ceny od pořadatele i partnerů tour.

Jako každý rok bude DEVELOPMENT tour zakončena večírkem v Praze, na kterém proběhne i slavnostní vyhlášení celkových vítězů.

Zdroj: www.developmenttour.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články