RealityMIX.cz

Barrandovská zahrada bude dokončena s předstihem

Barrandovská zahrada bude dokončena s předstihem

5.5.2017: Prémiový bytový komplex Barrandovská zahrada bude oproti původnímu předpokladu dokončen s několikaměsíčním předstihem. Kolaudace tak připadne již na léto tohoto roku.

Barrandovská zahrada, pilotní projekt developerské skupiny T.E, bude dokončena již v létě roku 2017, tedy téměř půl roku před avizovaným termínem. Rychlejší postup výstavby oproti původně schválenému harmonogramu se daří díky generálnímu dodavateli stavby, společnosti T.E Construction Management spadající přímo do skupiny T.E.

Sesterská společnost T.E.C.M je generálním dodavatelem všech staveb vznikajících pod hlavičkou T.E. Developerská skupina je tak schopna nejen efektivněji koordinovat výstavbu, ale i lépe kontrolovat projektové zadání. „Hlavní motivací pro realizaci našich staveb v rámci vlastních kapacit byla snaha o držení kontroly nad každým detailem a úsilí o dosažení co nejvyšší kvality. Zároveň se nám však podařilo zamezit obvyklým finančním, technickým a zejména časovým rizikům – byty tak novým majitelům předáme o celých pět měsíců dříve, než bylo původně plánováno,“ komentuje partner skupiny T.E Martin Hubinger.

Barrandovská zahrada představuje v tuzemsku doposud neobvyklé pojetí bytového domu v zázemí vlastních zahrad. Rezidenti budou moct využívat sdílené prostory, jejichž součástí je třeba ohniště, pergola s grilem či prolézačky pro děti, nebo naopak relaxovat ve vlastních zahrádkách oddělených keři či dřevěnými prvky pro dosažení maximálního soukromí. O přednostech projektu svědčí i dosavadní prodejní výsledky – v nabídce v tuto chvíli zbývají už jen tři poslední byty.

Návrh okolí domu zhotovili zahradní architekti z ateliéru Flera. Zeleň je naprosto klíčová u všech projektů T.E, garantuje proto předání bytů s již vzrostlou vegetací a zahradami připravenými k okamžitému využívání. Velký důraz klade také na kvalitní architekturu a nadstandardní klientský servis. V ceně bytů je tak zahrnut kompletní návrh interiéru, nebo alespoň konzultace s designéry londýnské architektonické kanceláře Jestico + Whiles.

Zdroj: Barrandovská zahrada

Autor: Komerční prezentace

Podobné články