RealityMIX.cz

Bytové a rodinné domy Panorama v Brně-Bystrci

Bytové a rodinné domy Panorama v Brně-Bystrci

Projekt Bytové a rodinné domy Panorama nabízí možnost moderního rodinného bydlení na dosah přírodě a přitom s rychlým a pohodlným spojením do centra města. Atraktivitu lokality městské části Brno-Bystrc umocňuje kompletní nabídka služeb, spojených s občanskou vybaveností, a současná blízkost přírody a lesů, vybízející v dnešní uspěchané době k relaxaci a odpočinku.

Úspěšné pokračování I. etapy projektu

Tato rezidenční výstavba navazuje na I. etapu, během níž byla realizována výstavba tří bytových domů o celkovém počtu 123 bytových jednotek. V rámci II. a III etapy bude realizována výstavba pěti bytových domů o 198 bytových jednotkách a jedné komerční plochy. V nabídce jsou rezidenční prostory s dispozicí 1+kk až 5+kk a střešní apartmány. Dále bude vystavěno 61 rodinných domů s dispozičním řešením 4+kk až 6+kk o komfortní užitné ploše od 147 m² do 206 m² a pozemky o velikosti od 194 do 408 m².

Příměstské bydlení s kompletní občanskou vybaveností a přírodou na dosah ruky

Pro zajištění maximálního pohodlí a nároků obyvatelů na občanskou vybavenost bude realizována výstavba mateřské školky pro cca 50 dětí, výstavba dětského hřiště i vytvoření autobusové a tramvajové zastávky. Panorama Bystrc uspokojuje současnou poptávku po trendovém rodinném bydlení v dosahu MHD a zároveň obklopeném přírodou. Jen pár minut chůze je vzdálena Brněnská přehrada a zoologická zahrada, příznivci zdravého pohybu mohou využít nedalekou cyklostezku. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, dostupnou pro všechny obyvatele. K dispozici je několik mateřských i základních škol, gymnázium zaměřené na výuku jazyků, pošta, knihovna Jiřího Mahena, zdravotnická zařízení, nákupní centra i drobní podnikatelé, sportovní areály, dětská hřiště, restaurace i kavárny.

Záloha pouze 10 %

My za vaše sny o bydlení nevybíráme peníze průběžně. Jediná záloha je na počátku 10 % a zbytek se hradí až po kolaudaci.

Více informací na www.byty-panorama.cz a www.domy-panorama.cz

Zdroj: Moravská stavební - Invest a.s.

Autor: Komeční článek

Podobné články