RealityMIX.cz

Bytové domy Sluneční vrch – nejlevnější nové byty jen 30 minut od Prahy

Bytové domy Sluneční vrch – nejlevnější nové byty jen 30 minut od Prahy

Ve středočeském městě Milovice právě vzniká nový developerský projekt nazvaný Sluneční vrch. Jedná se o cihlovou novostavbu dvou bytových domů v hezké a klidné části města.

Ve středočeském městě Milovice právě vzniká nový developerský projekt nazvaný Sluneční vrch. Jedná se o cihlovou novostavbu dvou bytových domů v hezké a klidné části města. Oba domy jsou čtyřpodlažní, každý z nich nabízí celkem 23 bytových jednotek v dispozicích od 1+kk po 3+kk. V přízemí každého objektu se nacházejí i menší komerční plochy s výměrou do 50 m2, v rozích jádra obytného souboru jsou pak koncipovány dva přízemní objekty pro umístění vybavenosti rozsáhlejšího charakteru (do 400m2). Projekt je nyní ve fázi výstavby a prodej jednotlivých bytů byl zahájen. K nastěhování by měly být již koncem letošního roku. Právě nyní je možné domluvit v bytových jednotkách individuální dispoziční změny - pro klienty, kteří si chtějí nový byt přizpůsobit přesně svým představám, je tedy teď ideální doba k nákupu. Ceny bytů v projektu Sluneční vrch patří k nejdostupnějším v lokalitě, začínají na částce 790.000,- Kč (včetně DPH roku 2012).

Architektonické pojetí budovy je moderní, čisté a jednoduché. Objekty jsou zděné s omítanými fasádami, sokly a vybrané části domů jsou barevně akcentovány, což dodává projektu charakteristický ráz. K bytům v přízemí náleží předzahrádky, k většině bytů ve patrech patří balkóny nebo terasy, ke každému bytu sklep. Parkování je zajištěno v podzemních garážích a na venkovních parkovacích místech, což umožní novým obyvatelům domu komunikace vedoucí k oběma domům, na které se nacházejí kolmá i podélná parkovací stání.
Dokončovací práce (obklady, dlažby apod.) je možné provést na míru dle přání klienta. Například u koupelen a WC je možné vybírat z pěti variant obkladů a dlažby. Na chodbách, na podlaze v koupelně a WC je dlažba, v pokojích PVC podlahová krytina. Kuchyňský kout je připraven pro instalaci kuchyňské linky, včetně všech přípojek vody, odpadu i elektrické energie pro elektrický sporák, digestoř i ledničky. Interiérové a vstupní dveře do bytů jsou dřevěné obložkové v provedení buk. Připojení k internetu a kabelové televizi pro oba objekty je zajištěno. Každý dům je samostatně vytápěn plynovou kotelnou, umístěnou v jeho přízemí. Zde se zajišťuje i ohřev užitkové vody. V jednotlivých bytech jsou na radiátorech termoregulační ventily, které umožňují regulovat teplotu pro každou místnost samostatně dle potřeby. Plastová okna a kvalitní zateplovací systém bytových domů Sluneční vrch pomáhají vytvořit podmínky pro ekonomické a úsporné hospodaření s teplem.

Milovice jsou městem, které poskytuje svým obyvatelům veškerý komfort pro život i mnoho možností, jak trávit volný čas. Jsou zde základní školy, mateřské školky, lékaři, banky, supermarkety, nákupní střediska, restaurace. V místě je také bohaté sportovní a kulturní vyžití, například nová sportovní hala, tenisové kurty, golfové hřiště - Benátky nad Jizerou (5 km), divadlo atd. Nespornou výhodou Milovic je jejich výborná dopravní dostupnost do hlavního města. Cesta autem do Prahy trvá 30 minut, rychlé spojení v rámci Pražské integrované dopravy nabízí i pravidelné železniční spoje. Do centra města se dostanete vlakem bez přestupu za pouhých 40 minut.

Termín dokončení výstavby projektu Sluneční vrch je plánován na podzim 2012, byty budou zkolaudovány koncem roku 2012.

Den otevřených dveří - sobota 26.5.2012, 14-16 hod.

Neváhejte a pro bližší informace o projektu kontaktujte pana Kamila Hnízda na telefonu 739 062 536 nebo emailu kamil.hnizdo@rkevropa.cz.

Zdroj: www.rkevropa.cz

Podobné články