RealityMIX.cz

BYTY U DUBU - mají úspěšně prodané byty z 1. etapy

BYTY U DUBU  -  mají úspěšně prodané byty z 1. etapy

Celkem 157 bytů představuje první etapa projektu Byty U Dubu, jejíž dokončení je plánováno na letošní podzim. Všechny byty v prvním domě mají již své majitele - v těchto dnech byl prodán poslední.

V rámci druhé etapy, která bude dokončena v průběhu roku 2017, vyrůstá celkem 77 bytových jednotek ve dvou samostatně stojících bytových domech. Zájemci o bydlení nedaleko přírodní památky Modřanská rokle si zde mohou vybírat z bytů ve velikostní kategorii 1+kk až 4+kk. Zajímavostí tohoto projektu jsou tzv. chytré byty 1(2)+kk nebo 3(4)+kk. V těchto variabilních bytech lze úpravou plánované polopříčky buď vytvořit jeden velký obytný prostor, nebo naopak ložnici zcela oddělit a získat tím navíc jednu místnost.

„Velmi nás těší zájem o bydlení v Modřanech, jsme několik měsíců před dokončením výstavby a máme první etapu úspěšně prodanou a v druhé etapě v nabídce zbývají poslední byty,“ říká Ondřej Staněk, obchodní zástupce společnosti Kuchař & Thein.

Byty U Dubu vyrůstají mezi ulicemi Generála Šišky a Československého exilu v blízkosti Modřanské rokle. Tato lokalita disponuje plnou občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností. Také pro příznivce sportu je tato část pražských Modřan velmi příznivá - nedaleko je cyklo- a inline stezka, která vede až na Zbraslav, sportoviště Hammer či golf Hodkovičky.

Hledáte-li rodinné bydlení za příznivou cenu, zaostřete na nabídku rodinných bytů z 2. etapy projektu Byty U Dubu.

Zdroj: Byty U Dubu

Autor: Komerční prezentace

Podobné články