RealityMIX.cz

Byty Vivus Kamýk - Praha 4, Mariánská / U Kamýku

Byty Vivus Kamýk - Praha 4, Mariánská / U Kamýku

Ve velmi žádané lokalitě Prahy 4, v místě obklopeném přírodou a disponujícím výbornou dopravní dostupností i občanskou vybaveností, byly postaveny polyfunkční bytové domy Byty Vivus Kamýk.

Soubor staveb, splňujících veškeré nároky kladené na moderní způsob života, se nachází na prostranství mezi ulicemi Mariánská a U Kamýku. Autorem architektonického návrhu je Ing. arch. Ivan Hnízdil, developerem projektu společnost Vivus Kamýk s.r.o.

Projekt tvoří dva samostatné objekty (A) + (B), mezi nimiž se nachází veřejný prostor s parkovištěm. Bytové domy nabízejí celkem sedm komerčních nebytových jednotek, 119 bytových jednotek, dostatek garážových stání a úložných prostor v podobě sklípků. Z vyšších pater je navíc krásný výhled na panorama Prahy i údolí Vltavy.

Stavba, odpovídající novým možnostem výstavby na počátku 21. století, je proporčně vyvážená a vhodně dotváří celkový charakter dané lokality. Součástí projektu je supermarket Spar, doplňující stávající občanskou vybavenost. Lokalita je oblíbená z důvodu výborné dopravní dostupnosti (10 minut autobusem na metro Kačerov nebo 15 minut na metro Pankrác), občanské vybavenosti (základní školy, mateřské školky, tenisové dvorce, Squash Aréna, zdravotnická zařízení) a blízkosti zelených ploch – chráněného území Kamýk a přírodního parku Modřanská rokle. Pevně věříme, že pokud se pro tento projekt rozhodnete, najdete zde svůj opravdový domov.

Byty jsou připraveny k okamžitému nastěhování.

Počet bytů v projektu: 119
Velikostní kategorie: 1+kk až 4+kk
Stav výstavby: dokončeno k nastěhování
Ceny bytů/domů vč. DPH od: 2 244 724,00 Kč

Podrobné info na www.vivus.cz/kamyk

Zdroj: www.vivus.cz/kamyk

Podobné články