RealityMIX.cz

Byty Vivus Pankrác, Praha 4 - Hanusova

Byty Vivus Pankrác,  Praha 4 - Hanusova

Developerská skupina VIVUS zrealizovala svůj další pražský rezidenční projekt – Byty Vivus Pankrác. Jedná se o dva moderní obytné domy stojící v Hanusově ulici, které jsou vzdáleny pouze několik metrů od stanice metra Pankrác. Jenom pár minut chůze dělí obyvatele nového projektu od nákupního centra Arkády Pankrác. V nejbližším okolí jsou sportoviště, školy i zdravotnická zařízení. Kancelářské budovy, s nimiž projekt sousedí, navíc skýtají bohatý výběr pracovních příležitostí. O romantiku se vám postará výhled na starobylou vodárnu a park s dětským koutkem.

Tento komplex dvou bytových domů je od městského ruchu chráněn okolními kancelářskými budovami, které místu dodávají intimitu. Najdete zde jak byty menší velikostní kategorie, tak prostorné luxusní bytové jednotky s několika terasami, které jsou vhodné i pro velkou rodinu. Všechny byty mají vysoký standard vybavenosti – od dřevěných eurooken, plovoucích podlah a kvalitních keramických obkladů, až po vysokorychlostní internetové připojení s kabelovou televizí.

Samozřejmostí jsou také podzemní parkovací stání v garáži, ze kterých lze výtahem vyjet přímo k bytu. Ke všem bytům náleží sklepní kóje a součástí vybavení domů je i kočárkárna. Velikost bytů je individuální – od 26 do 130 m2. Většina bytů má buď balkon, nebo terasu. Součástí komplexu je i dětské hřiště a k některým bytům náleží i předzahrádky.

Hlavním záměrem developera i architekta bylo přiblížit bydlení co nejvíce aktivitám a potřebám obyvatel. V přízemí proto najdete i obchody a další služby; základní a jazyková škola jsou od nemovitosti vzdáleny jen 600 metrů, supermarket 250 metrů a lékárna pouhých 180 metrů.

Areál tedy plně odpovídá vysokým požadavkům kladeným na moderní bydlení a život v centru dění. Neváhejte a pojďte bydlet na tuto prestižní adresu.

  • Počet bytů v projektu: 167
  • Velikostní kategorie: 1+kk až 4+kk
  • Ceny bytů vč. DPH od: 2 400 000,- Kč

Byty ihned k nastěhování www.vivus.cz

Zdroj: www.vivus.cz/pankrac

Podobné články