RealityMIX.cz

Central Park Praha - privátní park v ceně

Central Park Praha - privátní park v ceně

Bydlení v jedinečném projektu oceněném Grand Prix Architektů 2010 máte nyní na dosah za cenu, která vás příjemně překvapí.

Bydlení v jedinečném projektu oceněném Grand Prix Architektů 2010 máte nyní na dosah za cenu, která vás příjemně překvapí.

Rezidenční projekt Central Park Praha v sobě nezapře inspiraci newyorským Central Parkem. Oáza klidu a bezpečí nabízí ve spojení s nedalekým parkem Parukářka, nádherným výhledem na Pražský hrad a snadnou dostupností obchodů, kaváren, restaurací a klubů, unikátní bydlení téměř v centru hlavního města. Jako jeden z mála podobných projektů svého druhu nabízí dokončené byty ihned k nastěhování.

Srdcem je rezidenční park
Promyšlená architektonická koncepce kombinuje bydlení ve věžových a terasových domech, umístěných ve svahu a poskládaných kolem centrálního parku tak, aby vytvořily bezpečný areál pro své obyvatele. Hlavní důraz je kladen na zachování soukromí obyvatel a individualitu každé bytové jednotky.

Unikátní architektura, bezkonkurenční služby
Každá rezidence ve věži má obytnou terasu po celém vnějším obvodě bytu, kterou je možné obejít celý byt z jednoho konce na druhý. Obytné terasy a velké prosklené opticky propojují interiér s exteriérem. Každý byt má samostatnou technickou místnost, většina ložnic má vlastní koupelnu, v řadě případů i s přirozeným denním světlem. Samozřejmostí je parkovací stání v podzemí a sklep.

Pro obyvatele Central Parku Praha je k dispozici recepce - sedm dní v týdnu, 24 hodin denně. Nabízí například kompletní stěhovací služby, umytí vozu, úklid, kontrolu bytu v době nepřítomnosti, domácí práce nebo zajištění prádelny, čistírny a žehlení prádla. Vedoucí recepce byl na odborné stáži v USA v rezidenčním komplexu v Houstonu.

Navštivte naše klientské centrum přímo v objektu Central Park Praha na Žižkově. Zaparkujte v podzemních garážích, vyzkoušejte služby naší recepce a poté vás rádi provedeme po projektu, ukážeme rezidenční park, vzorový byt a jakýkoliv byt z naší nabídky. U šálku kávy v našem lobby baru vám rádi zodpovíme všechny dotazy. Více informací včetně cen bytů na www.centralparkpraha.cz.

Zdroj: www.centralparkpraha.cz

Podobné články