RealityMIX.cz

Chytré bydlení přináší prověřenou nabídku bytů

Chytré bydlení přináší prověřenou nabídku bytů

5.6.2017: Jak postupovat při výběru bytu? Developer by měl na trhu působit dostatečně dlouho a měl by nabízet dobrou kvalitu. Tyto nároky splňuje také Chytré bydlení společnosti Trigema.

Každý, kdo si chce pořídit nový byt, musí počítat s tím, že se jedná o relativně velkou a dlouhodobou investici. Také proto je při výběru důležité zvažovat všechna pro a proti. A to i v případě, že chce svoji budoucí bytovou jednotku třeba jen pronajímat.

Bytových domů, pro něž jsou typické znaky Chytrého bydlení, již byla postavena celá řada. Příkladem je areál SMART Byty v Praze 5 u stanice metra Nové Butovice, ale i soubor domů 2Barevné Letňany. Není náhodou, že oba projekty získaly od odborníků celou řadu ocenění.

Několik dalších bytových domů, jež ze standardů Chytrého bydlení vycházejí, se navíc v současnosti staví či připravuje. V Praze se jedná o bytové domy JRM@Lužiny, BLV@Horní Měcholupy, CLB@Letňany, CSV@Řepy a NBC@Libeň. Z regionů Česka lze zmínit KLR@Plzeň. V dalších vybraných větších městech pak Trigema své další projekty připravuje.

Chytré bydlení je založeno na několika základních výhodách. Jednak je to důraz na bezpečí a zdraví a dále pak na moderní technologie, ekologické a energetické benefity, dostatečnou nabídku služeb v okolí, dobré dopravní napojení a konečně také příznivou cenu, která vychází z férového přístupu ke klientům.

Co konkrétně se pod jednotlivými benefity skrývá? Zmínit lze například rekuperaci. Vestavěný systém vzduchotechniky s výkonnými rekuperačními jednotkami zaručuje, že se cítíte v bytě příjemně a současně díky tomu předcházíte vzniku a hromadění prachu a dalších škodlivin.

Standardem Chytrého bydlení bývají navíc také izolační okenní trojskla - vylepšení, které v konečném důsledku vede k energetické šetrnosti nového bydlení. Každý z domů Chytrého bydlení je mimo jiné proto také v kategorii velmi úsporný, což odpovídá energetické třídě B.

Další informace získáte na www.chytre-bydleni.com

Zdroj: www.chytre-bydleni.com

Autor: Komerční prezentace

Podobné články