RealityMIX.cz

Chytré bydlení už nejen v Praze, ale i Plzni

Chytré bydlení už nejen v Praze, ale i Plzni

18.5.2017: Chytré bydlení, které využívají stovky spokojených majitelů nových bytů, si budou moci poprvé vyzkoušet také v západočeské metropoli. Společnost Trigema, jež tento koncept uvádí v život, zde totiž připravuje svůj první regionální projekt – bytový dům KLR@Plzeň.

Chytré bydlení představuje široké spektrum výhod. Důraz klade především na bezpečí a zdraví, moderní technologie, ekologie a energie, služby na dosah a příznivou cenu. Jedinečné je navíc v tom, že upřednostňuje vysokou kvalitu stavebních postupů, prací a materiálů, které se používají. Díky tomu je zajištěna dlouhodobá životnost jednotlivých bytů a kvalita samotného bydlení. Při výběru lokality a plánování projektu se zohledňuje okolní prostředí i stávající zástavba tak, aby nové projekty společnosti Trigema území dále rozvíjely.

Také proto se dům KLR@Plzeň bude nacházet v širším centru města, jen několik málo desítek metrů od centrálního autobusového nádraží a zhruba deset minut pěšky od samotného středu města. V blízkosti je navíc také například obchodní centrum Plaza. Trigema staví všude tam, kde je rozvinutá občanská vybavenost a dopravní infrastruktura. V blízkosti proto také najdete školy, zdravotnická centra, úřady a pošty.

Zájemci si mohou vybrat z nabídky všech typů bytových jednotek, od malometrážních 1+kk až po dva velké byty 4+kk. Díky tomu, že dům vychází z konceptu Chytrého bydlení, bude mít například i plastová okna s trojskly nebo možnost tepelné rekuperace. Dochází tak k ohřevu čerstvého vzduchu vzduchem odpadním a zamezuje se tak tepelným ztrátám vzniklým větráním.

Šestipodlažní dům KLR@Plzeň bude v elegantním šedo-bílém kabátě se zajímavými fasádními prvky. Celkově nabízí 82 nových bytů v příznivých cenových relacích. Dům je navržený v půdorysu ve tvaru L. Kratší část objektu, která bude směřovat k ulici Kollárova, bude pětipodlažní. Poslední patro bude přitom ustupovat mírně do pozadí. Ve vnitřním nádvoří bude vytvořena zelená plocha, kde bude prostor pro oddech a dětské hraní.

Další informace o jednom z nejnovějších projektů Chytrého bydlení lze nalézt na www.klr-byty.cz.

Zdroj: Trigema

Autor: Komerční prezentace

Podobné články