RealityMIX.cz

Chytré bydlení vyroste v Měcholupech i Stodůlkách

Chytré bydlení vyroste v Měcholupech i Stodůlkách

Developerská společnost Trigema spustila během léta předprodej hned dvou svých projektů. Po bytovém domu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy se rozhodla uvést na trh i CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny.

Reaguje tak na zvyšující se poptávku po novém bydlení.
„Podle naší pololetní analýzy se nejvíce bytů v současnosti prodává v hlavním městě, Brně a Středočeském a Jihomoravském kraji. Do konce letošního roku může činit meziroční nárůst prodaných bytů v Praze až 15 %,“ říká generální ředitel společnosti Trigema Marcel Soural.

Nový bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny s khaki fasádou a světlým provedením fasádních detailů vychází z konceptu Chytré bydlení společnosti Trigema. Všech 35 bytů projektu je ve velikosti od 1+kk do 4+kk. Jednotlivé byty mají ve velké většině balkon či terasu. Ceny se budou pohybovat od 57 tisíc korun s DPH za metr čtvereční. Projekt se bude nacházet mezi ulicemi Jeremiášova a Mukařovského.

CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy vyroste v Praze 15 u Bolevecké ulice. Po svém dokončení nabídne více než 60 bytů, jež budou ve velikosti od 1+kk do 4+kk. Nový bytový dům bude v oranžovo-šedém kabátě a stejně jako v případě projektu CHYTRÉ BYDLENÍ JRM@Lužiny vychází z konceptu Chytré bydlení společnosti Trigema. Součástí nabídky je proto také energetická náročnost budovy skupiny B a s tím spojené využití vhodných materiálů, výkonné rekuperační jednotky či příprava pro možnost inteligentního ovládání vnitřních parametrů bytů. Ceny za nové bydlení se zde budou pohybovat od 54 tisíc korun s DPH za metr čtvereční.

„Chytré bydlení se již osvědčilo u našeho projektu 2Barevné Letňany, který jsme letos na jaře vyprodali po šesti měsících od jeho kolaudace. O vzrůstajícím zájmu o naše byty svědčí také skutečnost, že se poslední etapa letňanského projektu prodala téměř ve stejnou dobu jako jeho předchozí,“ dodává Marcel Soural.

Další informace o obou nových projektech lze nalézt na www.chytre-bydleni.com

Podobné články