RealityMIX.cz

Další majitel licence na provoz realitní kanceláře NEXT REALITY PARTNER startuje provoz na východě Čech

Další majitel licence na provoz realitní kanceláře NEXT REALITY PARTNER startuje provoz na východě Čech

7.4.2017: Hradec Králové - Ke slavnostnímu otevření nové pobočky NEXT REALITY PARTNER došlo v pátek 31. března 2017 v Hradci Králové. Zatímco startovací provoz PARTNERSKÝCH poboček NEXT REALITY započal už v polovině roku 2016 na Moravě, v tomto roce byla tímto otevřena první pobočka v Čechách.

Vedoucí pobočky v Hradci Králové Zdeněk Mrňák se v realitním oboru pohybuje tři roky, ovšem značku NEXT REALITY vnímá o něco déle. „K partnerství jsem se rozhodl na základě spolupráce se zástupcem NEXT FINANČNÍ služby Danielem Kopeckým. Reference, síla značky, přátelské přijetí, to vše přispělo k mému rozhodnutí stát se PARTNEREM.“

Poskytovat licence na provozování poboček NEXT REALITY formou PARTNERSTVÍ byl pro majitele společnosti Roberta Hanzla a Romana Vlasáka logickým krokem. „Český trh máme po jedenácti letech dokonale zmapovaný a jsme přesvědčeni, že našim partnerům máme co nabídnout tak, aby byli úspěšní. NEXT REALITY si zakládají na seriózním přístupu, na profesionálním vedení každého obchodního případu od začátku až po předání klíčů. Vyžaduji, aby stejně tomu bylo i u PARTNERŮ,“ řekl Robert Hanzl.

Pobočka v Hradci Králové má vynikající umístění. Sídlo firmy je u vlakového a autobusového nádraží a kontaktní místo bude mít i v historickém centru města. Klienti si tak cestu do kanceláře najdou velmi snadno. „V Hradci Králové nejsme jedinou realitní kanceláří, ale jsem přesvědčen o tom, že naše služby budou opravdu kvalitní. Nabídnout můžeme kompletní, komplexní a profesionálně odvedené veškeré realitní služby za dobrou cenu,“ dodal Zdeněk Mrňák. I když je nový tým makléřů připraven vyrazit do terénu, dveře jsou otevřené i dalším novým obchodníkům.

V případě zájmu o služby nebo o spolupráci na pozici realitního makléře s NEXT REALITY PARTNER Hradec Králové, kontaktujte vedoucího pobočky Zdeňka Mrňáka na telefonu: 774 100 336 nebo e-mailu zdenek.mrnak@nextreality.cz

Zdroj: NEXT REALITY PARTNER

Autor: Komerční prezentace

Podobné články