RealityMIX.cz

Den otevřených dveří – když byty ožívají

Den otevřených dveří – když byty ožívají

Při výběru nového bydlení hraje roli celá řada podmínek, které až poté, co všechny dohromady začnou dávat smysl, mohou vytvořit opravdový domov. Praktičnost lokality a areálu bytového domu, funkční logiku dispozice bytu, ale i jen příjemný dojem z místa, kde se člověk rozhodne strávit roky svého života, nejlépe zprostředkuje osobní zážitek a možnost seznámit se s novým domovem na vlastní oči.

Daramis GroupDen otevřených dveří tří bytových projektů na třech atraktivních adresách v sobotu 17. května od 9.30 do 14.00 hodin Vám takový zážitek nabídne.

Přijďte si nové bydlení od developerské společnosti Daramis Group prohlédnout, osahat a zažít buď sami, nebo s partnery, rodinami či přáteli a nechte obrázky z monitorů a stránek časopisů ožít a rozehrát příběh Vašeho nového domova.

Vzorové byty v bytových projektech Daramis Group budou otevřeny:

Všichni návštěvníci, kteří navštíví v sobotu vzorové byty, získají zajímavý bonus v podobě akční jarní slevy ve výši 5 %.

Nové klientské centrum Daramis Group

Pokud byste sobotní prohlídku nestihli, nevadí. Všechny informace a detaily o jednotlivých projektech se dozvíte ve všední dny od 9.00 do 17.30 hodin v nově otevřeném klientském centru Daramis Group na adrese Jankovcova 1595/14, Praha 7 – Holešovice. V portfoliu Daramis Group naleznete kromě výše zmíněných bytových projektů také další zajímavý projekt Trio residence na pražském Zličíně (www.trioresidence.cz).

Zdroj: www.daramis.com

Podobné články