RealityMIX.cz

Dolní Chabry se probouzí k životu díky projektu Nové Chabry

Dolní Chabry se probouzí k životu díky projektu Nové Chabry

Praha je nesmírně příjemné město k životu. A jen málo lokalit je v poslední době tak atraktivní, jako Praha 8, konkrétně Dolní Chabry. Tato lokalita nabízí vše, co může nabídnout hlavní metropole – plnou občanskou vybavenost, pravidelné spojení MHD, blízké napojení na dálnici i mnoho zeleně v okolí.

Předchozí odstavec tak jen shrnuje důvody, proč se developerská společnost Star Group rozhodla v této lokalitě vybudovat desítky nových bytů v projektu Nové Chabry. Developer má za sebou několik velmi úspěšných a téměř vyprodaných projektů (například Kejřův Park, Kejřův Park 2 nebo Kejřův Mlýn). Stejný úspěch očekává i s tímto projektem. V současné době je v prodeji 2. etapa projektu, která nabídne celkem 84 bytů, každý s vlastním balkonem nebo předzahrádkou.

Proč je o tento projekt takový zájem? „Nové Chabry se nachází v jedné z nejoblíbenějších rezidenčních částí města – v Praze 8, navíc ve vilové zástavbě.
V blízkém okolí najdete zastávku metra C (Kobylisy), snadno se dostanete do centra i mimo Prahu. Developer navíc nastavil velmi zajímavé cenové podmínky, které jsou v dnešní době jedním z hlavních rozhodujících faktorů při koupi bytu.“, doplňuje Vladimír Hronek, prodejce projektu.

Skvělá dopravní obslužnost a z toho vyplývající snadno dostupná veškerá občanská vybavenost ale není u Nových Chaber to nejlepší. Samotné byty se nachází v komplexu, který si pro své kvality zasloužil prestižní architektonické ocenění Realitní projekt roku. Harmonicky navazuje na překrásnou vilovou čtvrť, kterou smysluplně doplňuje. Naleznete tu novou mateřskou školku, dětské hřiště nebo novou cyklostezku.

I cena bytů je víc než příjemná. Za jeden metr čtvereční se pohybuje od 41 000 korun, tedy velmi výhodně i na mimopražské poměry. Kombinace ceny, lokality a kvality projektu dělá Nové Chabry jedním z nejzajímavějších bytových projektů v Praze. Projekt se prezentuje heslem „Byty, které nepočkají“, který Hronek komentuje: „Toto heslo je skutečně pravdivé - více než 55 % bytů v 1. etapě se prodalo za 3 měsíce a z druhé etapy se prodalo téměř 20 % za pouhé 3 týdny“, dodává Hronek.

Pokud i vy hledáte nový byt v Praze, proč nezkusit zrovna Nové Chabry? Více informací naleznete na www.nove-chabry.cz.

Zdroj: www.nove-chabry.cz

Podobné články