RealityMIX.cz

DUMREALIT.CZ v Berouně

DUMREALIT.CZ v Berouně

Známá berounská realitní kancelář P.Z.R.K. vedená majitelem Šimonem Králem se spojila s obchodní značkou DUMREALIT.CZ

K zajímavé fúzi došlo v září 2011, kdy se známá berounská realitní kancelář P.Z.R.K. vedená majitelem Šimonem Králem spojila s obchodní značkou DUMREALIT.CZ a pod tímto označením začala fungovat v kanceláři v centru Berouna.

Zavedená kancelář, která se nachází v Pivovarské ulici, se oblékla do nového kabátu a na ověřeném místě vzdáleném jen pár metrů od berounského Husova náměstí nadále svým klientům nabízí veškeré služby na trhu s nemovitostmi.

Jak majitel berounské realitní kanceláře P.Z.R.K. Šimon Král, tak zástupci společnosti DUMREALIT.CZ si od tohoto spojení slibují zkvalitnění nabízených služeb, rozšíření nabídky nemovitostí, ale i individuální přístup k poptávající klientele. Realitní kancelář DUMREALIT.CZ/TERRA v Berouně vedená Šimonem Králem Vám ráda zprostředkuje nákup a prodej nemovitostí, pomůže pronajmout či naopak zprostředkuje pronájem nemovitostí, dále také zajistí znalecké posudky, geometrické plány, veškerý právní servis a daňové poradenství. Zkrátka všechny služby na trhu s nemovitostmi pod jednou střechou. Tak neváhejte a přijďte se sami přesvědčit. Těšíme se na vás!

Zdroj: dumrealit.cz

Podobné články