RealityMIX.cz

EVROPA rozšiřuje své služby o správu nemovitostí

EVROPA rozšiřuje své služby o správu nemovitostí

EVROPA realitní kancelář, jedna z největších realitních sítí v ČR, známá především svým zaměřením na kvalitu, nyní rozšiřuje své služby a nově svým klientům poskytuje i správu nemovitostí. Správa nemovitostí doplňuje ostatní specializované služby – relokační servis EXPATS, výkupy nemovitostí a řešení exekucí, finanční služby nebo prodej developerských projektů.

Na otázky týkající se divize EVROPA Správa nemovitostí odpovídal jednatel společnosti, pan Michal Macek.

Proč začala EVROPA poskytovat služby v oblasti správy nemovitostí?

Bylo to především na četné žádosti našich partnerů – developerských společností a klientů. Spolupracující developerské společnosti měly problém najít kvalitního partnera, který by jim správu nemovitostí zajišťoval. Navíc v poslední době roste na trhu poptávka po komplexních a kvalitních službách v této oblasti. Službu EVROPA Správa nemovitostí zaštiťuje společnost SLUEN, silný partner s dlouholetou působností a výbornými referencemi.

Co vše tedy nyní zajišťujete?

EVROPA realitní kancelář chce být svým klientům (developerským společnostem i soukromým osobám) nablízku po celou dobu realitního procesu. Proto naše služby začínají už při plánování výstavby a zahrnují vše včetně zajištění prodeje a koupě, financování a nově i správy hotových projektů. O naše klienty se staráme po celou dobu, tak aby měli pouze jednoho kvalitního dodavatele a šetřili tak svůj čas i peníze.

V čem se Správa nemovitostí odlišuje?

Tím, že zajišťujeme i veškeré ostatní služby týkající se nemovitostí a realitního trhu, je to především dokonalá znalost potřeb našich zákazníků a možnost nabídnout jim kompletní servis. Díky tomu zajišťujeme např. i správu bytů majitelům, kteří žijí dlouhodobě v zahraničí, své byty zde pronajímají a nemají možnost se svými nájemníky řešit všechny záležitosti osobně. Důležitá je pro nás především kvalita, kterou prosazujeme do každodenní praxe všech našich makléřů a pracovníků a ta platí bezvýhradně i v oblasti poskytování správy nemovitostí a facility managementu. A samozřejmě pro všechny je důležitá i rozumně stanovená cena, která je akceptovatelná pro obě strany.

Více informací na www.rkevropa.cz/spravanemovitosti

Zdroj: www.rkevropa.cz/spravanemovitosti

Podobné články