RealityMIX.cz

Hrozí Vám exekuce na dům? Jednejte rychle!

Hrozí Vám exekuce na dům? Jednejte rychle!

Dostali jste se do finančních problémů a hrozí vám exekuce na dům? Finanční problémy je dobré řešit dříve, než přistane exekuce na dům. V takovém případě jsou již omezena vlastnická práva a nemovitost zatíženou exekucí nemůžete prodat standardním způsobem. Realitní kancelář STING, která je na trhu 17 let, má s řešením takovýchto situací nesčetné zkušenosti.

Důrazně varujeme: neřešte takovou situaci unáhleně další půjčkou u leasingové nebo úvěrové společnosti, kterou použijete na úhradu exekuce. Místo exekuce budete mít na nemovitosti zástavu ve prospěch společnosti, která tyto peníze poskytla. Raději se obraťte na odborníky, kteří Vám „ušijí“ řešení na míru.

Bankovní ústavy v České republice, prostřednictvím nichž si dnes drtivá většina kupujících půjčuje na koupi nemovitosti, zájemcům o dům v exekuci peníze neposkytnou, dokud nebude zástava vymazána z listu vlastnictví. Pro člověka postiženého exekucí to znamená, že nejdříve musí opět vrátit peníze společnosti, která je poskytla. Navíc zaplatí úroky a případně další sankce spojené s předčasným splacením půjčky. Toto řešení je proto krátkodobé.

STING, který vlastní svůj vlastní uzavřený investiční fond pod dohledem České národní banky, je profesionálem v řešení takových situací. Je to léty osvědčená společnost, která má vynikající reference z oblasti výkupů a oddlužení, a která je díky značnému kapitálu schopna takovému klientovi dluhy zaplatit. Jedná citlivě a fér - klient neplatí žádné úroky a má jistotu, že prodejní cenu - cenu za odkup, na které se se STINGem dohodne, dostane bez ohledu na změnu podmínek na trhu, která dnes přináší pokles cen nemovitostí.

Zdroj: www.stingfinance.cz

Podobné články