RealityMIX.cz

I vy můžete mít atraktivní kancelář v centru Prahy

I vy můžete mít atraktivní kancelář v centru Prahy

Kancelář k pronájmu v Praze naleznete relativně snadno. Jako složitější se již jeví najít takovou, která obsahuje veškeré potřebné vybavení, poskytuje dostatečné soukromí, klidný prostor pro práci, a navíc je dostatečně komfortní.

Na pár dní i na několik let

Některá povolání vyžadují kancelářské prostory, ale nepotřebují je nutně každý den. Ten, kdo již vybavenou kancelář sháněl, jistě ví, že se nejedná o levnou záležitost. Dnes však naštěstí existuje možnost, platit jen za čas, který v kanceláři opravdu jste.

Stejně tak si můžete kancelářské prostory pronajmout, na měsíc, půl roku i několik let dopředu. Záleží jen na vás. Potřebujete se po čase podnikání přesunout do jiného města nebo dokonce podnikat i v jiném státu? Nezoufejte. Ani tohle dnes není problém. Získejte kancelář ve standardu, na který jste zvyklí kdekoliv na světě.

Pražské kanceláře na dosah

Mít komfortně zařízenou kancelář s dobrou dostupností na prestižní adrese, má své nesporné výhody.

Moderně zařízené kanceláře s veškerým komfortem a flexibilními smlouvami pronájmu na prominentních adresách poskytuje například společnost Regus. V centru Prahy si je můžete navíc pronajmout bez dodatečných výdajů. Uspořené finance přijdou vhod v začátcích podnikání i v rozjetém businessu.

Zajistit lze pronájem kanceláří jak soukromých, tak i velkoplošných. A není problém dohodnout ani pronájem kanceláří sdílených. Záleží na vašich představách a firemní filozofii.

Komplexně zařízené pracoviště s nejmodernější technologií, služby recepční, kvalifikovaný personál, možnost využití videokomunikačních salónků a prvotřídně zařízených zasedacích místností. To vše v reprezentativních budovách pražské metropole: Burzovní palác, City Center, Zlatý Anděl, či City Empiria.

Přizpůsobte se dynamice svého podnikání a hledejte chytrý pronájem na lukrativních pražských adresách.

Ať už máte jakoukoliv představu, obraťte se na některého z odborných poradců společnosti Regus na telefonním čísle (+420) 222 191 100 nebo vyplňte Rychlou nabídku na webových stránkách a pracovníci firmy se vám ozvou sami.

Zdroj: www.regus.cz

Podobné články