RealityMIX.cz

Kaskády u Botiče – Den Otevřených Dveří 11.-13.5.2012

Kaskády u Botiče – Den Otevřených Dveří 11.-13.5.2012

Den otevřených dveří a možnost prohlídky dokončených bytů ještě před kolaudací projektu Vám nabízí společnost Geosan Development.

Přijďte se podívat na projekt Kaskády u Botiče a vyberte si svůj nový byt za zvýhodněných podmínek a navíc při rezervaci během dní otevřených dveří získáte výhodný bonus. Připraven pro Vás bude zařízený vzorový byt, prohlídka volných bytů a pro Vaše děti bude k dispozici dětský koutek.

Bytový komplex Kaskády u Botiče se nachází v těsné blízkosti biokoridoru, tedy nedotknutelného cenného přírodního území, jednoho z nejdelších pražských potoků. Projekt je složený ze šesti domů a vzniká postupně ve dvou etapách v Práčské ulici, Praha 10 - Záběhlice.

Kolaudace na dosah
První etapa zahrnuje 102 bytových jednotek kategorií 1+kk až 3+kk ve dvou domech spojených podzemními garážemi a bude zkolaudována letos v létě. Proces výstavby je již hotový a nyní probíhají pouze dokončovací práce na terénních úpravách a interiérech bytu.

Všechny byty jsou orientovány na jih a s výhledem do zeleně. Naprostá většina z nich má balkon, nebo terasu, které svým atypickým tvarem příjemně člení i fasádu domu. Bydlení zpříjemňují protažená okna a také kvalitní ochrana proti hluku. Na severní stranu domu směřující k ulici je umístěno schodiště, výtah a chodba, nikoliv byty samotné. Samozřejmostí je dostatek podzemních garážových stání.

Zůstaňte v centru dění

Místo má výbornou dopravní dostupnost. V těsné blízkosti domů se nachází zastávka MHD Záběhlická škola, ze které jste za pouhých sedm minut autobusem na stanici metra Skalka. Do nákupního centra to je pět minut pěšky a v docházkové vzdálenosti je také základní škola, mateřská školka a poliklinika.
Pokud Rádi sportujete, je to odsud kousek do sportovního centra Hamr v Záběhlicích. Oblíbeným odpočinkovým místem je také Hamerský rybník, ke kterému se dostanete příjemnou procházkou. Další klidnou lokalitou pro trávení volného času a relaxaci u vody nebo v lesoparku je Hostivařská nádrž.

Podrobnější informace najdete na stránkách www.kaskadyubotice.cz, www.zelenybotic.cz, www.geosan-development.cz
nebo na bezplatné infolince 800 213 215.

Zdroj: www.kaskadyubotice.cz

Podobné články