RealityMIX.cz

Kaskády u Botiče poprvé předvedou zájemcům i druhou etapou

Kaskády u Botiče poprvé předvedou zájemcům i druhou etapou

Projekt má dvě etapy, první byla zkolaudována na začátku července. Druhá nese název Zelený Botič a s kolaudací je počítáno na přelom tohoto roku. V první etapě jsou zahrnuty jižním směrem orientované byty o dispozicích 1+kk – 3+kk, druhá etapa je více luxusní a nabízí navíc také jednotky 4+kk s terasami o velikosti až 165m2.

5. a 6.října každý den od 9:30 do 18:00, ul. Práčská, Praha 10 – Záběhlice

Bydlení v zeleni na dosah městu

První etapa po kolaudaci

Mezi velké výhody projektu Kaskády u Botiče patří skutečnost, že je situován jen kousek od městského centra do ulice Práčská na Praze 10, ale zároveň je umístěný v zeleni. V bezprostřední blízkosti bytových domů je zastávka autobusu. Do samého centra metropole – na Muzeum, se hromadnou dopravou jede půl hodiny. Majitelé nových bytů ale mnoho důvodů k cestování mít nebudou - například základní škola je hned přes ulici. Pouhé dvě zastávky autobusu je vzdáleno Obchodní centrum Park Hostivař s hypermarketem Interspar či multikinem Premiere Cinemas, poštou, restauracemi a fitcentrem. V těsné blízkosti projektu je také sídliště Zahradní město s velkou poliklinikou i další občanskou vybaveností.

Klid a ticho

Všechny byty jsou orientovány směrem na jih a zároveň do zeleně. Práčská ulice se nachází severním směrem od bytových domů a v této části jsou umístěny jen chodby. Byty proto nabízejí velmi klidné bydlení. A tomu také přispívá skutečnost, že všechny interiérové příčky jsou u Geosanu pouze zděné, poskytují daleko lepší zvukovou izolací, než například sádrokarton, který je u jiných novostaveb často využíván.

Projekt zahrnuje například startovací byty - garsonky s výměrou okolo třiceti metrů čtverečních, které začínají na ceně 1,5 milionu korun. Byty 2+kk začínají na cenách 2, 68 milionu včetně DPH. Byty 3+kk jsou od 4,15 milionu Kč. Ceny u druhé – o něco luxusnější – etapy s názvem Zelený Botič jsou vyšší a to nejen díky vyšší kvalitě použitých standardů - tato část projektu má například dřevěné podlahy, dřevěná okna a je od Práčské ulice oddělena domy z první fáze výstavby. Projekt Zelený Botič je zasazen ještě více v zeleni a nabízí doslova klid venkovského bydlení nedaleko městského centra. Zelený Botič poskytuje také velkou míru soukromí - bude v uzavřeném areálu a vstup budou mít povolený jen majitelé bytů a jejich blízcí.

Poukaz na kuchyňskou linku

Geosan přináší bonusy i pro mladé zájemce o nejlevnější startovací byty. Na majitele garsonek čeká poukaz k pořízení kuchyňské linky v hodnotě 75 tisíc korun. A pro každého, kdo se účastní Dne otevřených dveří 5. a 6. října, je připraveno další milé překvapení v podobě atraktivního slevového balíčku. Neváhejte proto zajít do Práčské ulice, další podrobnosti zjistíte na www.geosan-development.cz.

Vratné zálohy

Geosan ke všem zájemcům o bydlení přistupuje velmi seriózně - pokud podepíší rezervační smlouvu a složí rezervační poplatek 50 000 Kč, využijí přitom služeb finančního makléře ze společnosti Stone & Belter, a nakonec dojde k zamítnutí navrženého způsobu financování ze strany banky, developer zaplacenou zálohu v plné výši vrátí. Ani vážní zájemci se proto nemusejí obávat, že by přišli o své prostředky. Pevně však věříme, že v případě vašeho zájmu o bydlení v Kaskádách u Botiče bude financování schváleno a budete na vaší nové adrese více než spokojeni!

Kontakt

GEOSAN DEVELOPMENT a. s.
U Plynárny 1533/73a
101 00 Praha 10 - Michle
Tel.: 800 213 215, 731 012 012
obchod@geosan-development.cz
www.geosan-development.cz
www.kaskadyubotice.cz
www.zelenybotic.cz

Zdroj: www.geosan-development.cz

Podobné články