RealityMIX.cz

Když se představa ve správném čase a se správnými lidmi stane realitou

Když se představa ve správném čase a se správnými lidmi stane realitou

11.9.2017: Díky 25letému působení společnosti Potten & Pannen – Staněk na českém trhu se čím dál tím častěji setkávám s lidmi, kteří hledají vysoce kvalitní funkční a designové doplňky do své domácnosti. Často se jedná o lidi, kteří hledají nové bydlení a výjimečný domov. I když jsou různého věku, profesí a zájmů, jedno je spojuje. Nehledají kompromisy, ale tu nejvyšší kvalitu.

A tak jsem si řekl, že bych jim rád pomohl najít i jejich vysněné místo pro život. Představoval jsem si naše výrobky v interiérech odpovídajících založení jednotlivých lidí.
A nebylo dílem náhody, že jsem se setkal s osobou, která začínala podnikat v oblasti realit. Líbilo se mi, že na to šla úplně jinak, lidsky. A tak se moje představa ve správný čas, na správném místě a se správnou osobou mohla stát realitou. Společně jsme založili realitní kancelář Pelešková & Staněk a díky nám již někteří lidé našli svůj vysněný domov.

V čem je naše realitní kancelář jiná?
Jak už jsem uvedl, náš přístup je lidský. Realitních kanceláří stále přibývá a lidé se často setkávají s tím, že jim realitní makléř nenaslouchá a stále jim snaží nabízet nemovitosti, které se mu dlouho nedaří prodat.
Náš přístup je zcela opačný. Nejprve klientovi nasloucháme, abychom pochopili jeho životní styl, vkus, koníčky a ideálně i sny. Na základě těchto informací získáme představu o ideální nemovitosti a tu se klientovi snažíme nabídnout.

Zdroj: Pelešková & Staněk Real Estate

Autor: Komerční prezentace

Podobné články