RealityMIX.cz

Krize na realitním trhu? – posuďte sami

Krize na realitním trhu? – posuďte sami

Společnost TALANDA Invest, s.r.o. založil v únoru roku 2013 pan Vlastimil Talanda, jediný majitel a zároveň jednatel společnosti. Jeho odvážný nápad založit vlastní realitní kancelář po šestileté praxi realitního makléře a posléze i obchodního ředitele jedné světové realitní kanceláře provázelo mnoho pochybovačných reakcí, právě z důvodu takzvané krize realitního trhu.

Jak se ale ukazuje, díky svým zkušenostem, správnému přístupu ke svým makléřům a k jejich zaškolení a hlavně odměňování, se úspěch dostavuje velice brzy. Vlastimil Talanda k tomu dodává „Po nějaké době strávené v prostředí velké realitní sítě se dostavil pocit, kdy sem se cítil tzv. finančně nedoceněn. Myslím, že toto se stává velké části realitních makléřů, kteří jsou na obvyklých způsobech odměňování. TALANDA Invest s.r.o. se snažím řídit právě tím směrem, aby toto makléř nikdy nepocítil. Makléř musí být odměněn vždy na prvním místě. ''

Nové pobočky

K 1. dubnu 2014 byla otevřena nová pobočka v Praze, ve Štěpánské ulici, k 1. květnu se otevřou dveře dalších poboček v Kolíně a Čáslavi. Další expanze je v plánu a proto stále posiluje tým o kvalitní spolupracovníky.

Čím to je?

Realitní kancelář TALANDA Invest, s.r.o. nabízí svým makléřům kvalitní zázemí, atraktivní a nestandardní odměňovací systém a ti tudíž za svou značkou stojí. Klientům je věnována 100% pozornost a makléři dělají maximum pro jejich spokojenost. Povědomí o této značce se tím šíří mezi klienty i makléře, kteří s TALANDA Invest, s.r.o. chtějí spolupracovat.

Chcete se i vy stát členem tohoto týmu? Poptáváte nebo nabízíte nemovitost? Stačí nás kontaktovat telefonicky nebo mailem, podrobné informace najdete na stránkách www.talanda-invest.cz

Zdroj: www.talanda-invest.cz

Podobné články