RealityMIX.cz

Které pojištění se hodí pro vaše bydlení?

Které pojištění se hodí pro vaše bydlení?

Ke koupi nebo pronájmu bytu či nemovitosti se vždy hodí konkrétní typ pojistky. Pomůžeme vám se zorientovat, které pojištění se hodí právě pro váš případ.

Výběr spolehlivé pojistky se vyplatí nepodcenit. Ze statistik vyplývá, že více než třetina všech domácností je podpojištěna, což může v důsledku znamenat, že jakmile nahlásíte škodnou událost, pojišťovna vám nevyplatí plnou částku. Často se rovněž stává, že lidé pojišťovnám platí zbytečně moc za nedostatečné krytí. Ptáte se, jak vyzrát na složitý svět pojistek? Stačí se zeptat skutečně nezávislých odborníků.

Kupujete byt, dům či pozemek?
V tomto případě se vám 100% vyplatí myslet na pojištění domácnosti, potažmo pojištění nemovitosti, které je v případě sjednání hypotéky dokonce povinné. Banky tímto způsobem kryjí sebe i vás samotné. Některé finanční ústavy po vás vyžadují dokonce i životní pojistku. Může se vám to na první pohled zdát jako zbytečnost, ale věřte tomu, že existuje celé řada příběhů, kdy kvůli náhlým zdravotním problémům přestal být člověk schopen splácet své závazky.

Všechny typy pojistek nabízí mnoho finančních institucí a pro laika je velmi těžké se v nabídce zorientovat. Díky spolupráci Realitymix a expertů portálu Chytrý Honza můžete nyní zdarma využít konzultace se skutečnými odborníky a zeptat se jich na vše potřebné. Ochotně vám pro vaši konkrétní situaci doporučí nejlepší možné řešení. Stačí vyplnit jednoduchý formulář zde.

Zdroj: www.chytryhonza.cz

Podobné články