RealityMIX.cz

M&M a Dumrealit.cz: realitní spolupráce století

Dvě z nejvýznamnějších tuzemských realitních kanceláří, M&M reality holding a frenčízingová síť Dumrealit.cz oznámily dnes výsledek probíhajících intenzivních jednání o připravované spolupráci těchto celorepublikových realitních sítí.

Dvě z nejvýznamnějších tuzemských realitních kanceláří, M&M reality holding a frenčízingová síť Dumrealit.cz oznámily dnes výsledek probíhajících intenzivních jednání o připravované spolupráci těchto celorepublikových realitních sítí.

Na tuzemském realitním trhu se dva giganti, jejichž společný objem realizovaných prodejních cen pro klienty ze zprostředkovaných obchodů přesahuje 20 miliard Kč za rok, spějí k úspěšnému sjednocení základních zásad oboustranně výhodné spolupráce.

Obě společnosti představily oblasti spolupráce, které v budoucnu hodlají společně realizovat:

1. Společná aktivní účast v Realitní komoře ČR s cílem přispět ke zkvalitňování práce makléřů a zvýšení prestiže všech realitních kanceláří

2. Budoucí vzájemnou výměnu databází poptávek a nabídek

3. příprava a úprava podmínek pro vzájemnou nedotknutelnost sítí realitních makléřů

4. Budoucí vzájemné propojení unikátních realitních softwarů, které realitní společnosti využívají, STORM a E-list

5. společná školení, certifikace realitních makléřů s cílem založení realitní vzdělávací akademie pod záštitou Realitní komory ČR, která může vzdělávat všechny zájemce o práci v realitách

6. společný postup při vyjednávání podmínek s realitními servery a dalšími dodavateli

7. společný vstup na trhy jiných států středoevropského regionu

Společnosti budou nadále působit jako samostatné a nezávislé sítě přičemž díky vzájemné výměně nabídek a poptávek mohou obě společnosti nabídnout prodávajícím více než 30 tisíc nemovitostí a kupujícím více než 85.000 zájemců o koupi. Jiří Lorman, majitel ochranné známky Dumrealit.cz, ke spolupráci řekl: „V této chvíli disponují spolupracující společnosti s takovým množstvím nabídek a poptávek, že spolupráce společností by mohla výrazně ovlivnit trh nemovitostí."

V této chvíli disponují obě společnosti s více než 20% nabídek a více než 40% poptávek nemovitostí v ČR. Našim cílem bude tento podíl do 3let zdvojnásobit.“ Jako jedno z nejlepších rozhodnutí v historii své firmy označuje toto spojení i obchodní ředitel M&M reality Miroslav Jonáš, který na tiskové konferenci řekl: „tyto dvě společnosti do dvou let významně ovlivní realitní trhy v Čechách i sousedních zemích"

Podobné články