RealityMIX.cz

NA LOGISTICKÝ TRH VSTUPUJE NOVÝ HRÁČ

NA LOGISTICKÝ TRH VSTUPUJE NOVÝ HRÁČ

29.3.2018: Mezinárodní developerská společnost Linkcity, patřící do skupiny Bouygues, rozšiřuje své aktivity v České republice a na Slovensku o průmyslové a logistické projekty. Pod značkou LiNK Logistic Industry nyní probíhají přípravné práce na výstavbě tří logistických parků v blízkosti Hradce Králové, Olomouce a Nitry s celkem více než 180 000 m2 pronajímatelných ploch.

Další stovky tisíc metrů čtverečních průmyslových a logistických nemovitostí je Linkcity připravena realizovat v následujících letech.„Naše logistické parky budou strategicky umístěny v blízkosti velkých měst a u hlavních dopravních tahů. Místo pouhých standardizovaných hal chceme vytvářet sofistikovaná řešení na základě úzké spolupráce s budoucími nájemci. Vyznáváme odpovědný přístup k životnímu prostředí a udržitelné výstavbě, což znamená kompletně nový postoj k navrhování, projektování, realizaci i provozování budov. Díky sesterské společnosti VCES, která je u všech našich projektů generálním dodavatelem, a zázemí mateřské společnosti Bouygues, jež patří mezi největší developery na světě, využíváme integrovaná řešení v souladu se zásadami Průmyslu 4.0,“ říká David Labardin, generální ředitel společnosti Linkcity Czech Republic.

Společnost u všech svých projektů využívá metodiku BIM, vedle toho dbá také na zdraví a spokojenost budoucích nájemců: průmyslové a logistické parky LiNK vznikají vždy v místech, která mají jak výbornou dopravní dostupnost (nejen autem s možností bezplatného parkování, ale i prostředky hromadné dopravy), tak silný potenciál, pokud jde o dostatek kvalifikovaných pracovních sil. V rámci každého parku pamatuje Linkcity i na vytvoření možností pro volnočasové aktivity a příjemného prostředí včetně krajinotvorných prvků, respektujících místní přírodu.

Linkcity, zaměřující se na projektování, výstavbu, financování a údržbu komerčních nemovitostí, je významným hráčem, který patří mezi čtyři největší developerské společnosti ve Francii a zároveň drží pozici jednoho z dominantních developerů na londýnském trhu.

Autor: Jana Hrabětová
Zdroj: Tisková zpráva

Podobné články