RealityMIX.cz

Na Malé Růži - Rodinné bydlení s přírodou za zády s městem na dosah

Na Malé Růži - Rodinné bydlení s přírodou za zády s městem na dosah

Pro ty, kteří hledají příjemné praktické i designově lákavé rodinné bydlení s přírodou za zády, avšak na dosah Prahy, se nabízí ideální řešení: zděné rodinné domy energetické třídy B v projektu Na Malé Růži v Drahelčicích u Rudné. V okolí máte vše potřebné – obchody, služby a řadu možností trávení volného času od příjemných procházek po pěší turistiku, vyjížďky na kole nebo golf či tenis. Nespornou výhodou této lokality je i výborné spojení s hlavním městem díky blízké stanici metra trasy B Zličín, vzdálené cca 10 min autem či 15 minut PID.

Nastěhujte se do hotového!
Pokud vás přechozí řádky zaujaly, nemusíte na nic čekat. Zděné moderní rodinné řadové domy a dvojdomy v dispozicích 4+1 s plochou více než 100 m2, respektive 4+kk o výměře 125 m2, jsou dokončené, a to včetně všech detailů v interiéru. Stačí jen nakoupit nábytek a za pár dní se můžete stěhovat!

Přátelské prostředí pro rodinné bydlení
Připraveno je také okolí domů. Mezi domy vede nová asfaltová komunikace, takže nešvar některých příměstských projektů s nedokončenými příjezdovými cestami tu nenajdete. Myslelo se také na pohodlí a přátelské prostředí. Uprostřed domů vyrostlo malé náměstíčko s parkem a příjemným posezením. Kousek dál je i hřiště pro děti. Míst pro setkávání malých i velkých je tu tedy také dost. A nejen to.

Místo pro nejmenší – mateřská školka
Palčivým problémem příměstského bydlení bývá také nedostatek míst v mateřských školách. I na tuto skutečnost týkající se našich nejmenších zde bylo pamatováno. V rámci třetí fáze výstavby již byly zahájeny přípravné práce pro výstavbu mateřské školky. Ta by své první žáčky měla přivítat na podzim roku 2016. Své místo ve třetí etapě mají i nebytové prostory, které mohou být využity například pro malé obchůdky nebo kanceláře.

Navštivte vzorový dům!
Každou sobotu od 10 do 16 h můžete navštívit vzorové domy a udělat si detailnější představu o rodinném bydlení Na Malé Růži. Na adrese Husova 352, Drahelčice Vám budou k dispozici zástupci výhradního prodejního partnera - Realitní společnosti České spořitelny.

Více informací najdete také na webových stránkách www.namaleruzi.cz

Zdroj: www.namaleruzi.cz

Podobné články