RealityMIX.cz

Společnost SATPO dále mění tvář Prahy

Společnost SATPO dále mění tvář Prahy

NA TVÁŘI PRAHY SE SPOLEČNOST SATPO PODEPSALA ŘADOU ÚSPĚŠNÝCH REZIDENČNÍCH PROJEKTŮ A V DEVELOPERSKÉ ČINNOSTI POKRAČUJE S UNIKÁTNÍ VÝSTAVBOU REZIDENČNÍHO PROJEKTU SACRE COEUR 2.

V místě původní prvorepublikové zástavby, v blízkosti historického centra Prahy i vrchu Petřín, vznikla díky stavbě Strahovského tunelu od roku 1985 proluka, která výrazně nabourala přirozenou urbánní strukturu a po řadu let svou nehostinností připomínala spíše městskou periferii se všemi doprovodnými negativními rysy.

Společnost SATPO ji chytře využila a s použitím high-technologií v jedné části proluky postavila již v roce 2009 obytný komplex Sacre Coeur, který revolučně nasměřoval tuto oblast k modernímu a luxusnímu bydlení. Od března minulého roku společnost SATPO přirozeně navazuje unikátní výstavbou rezidenčního projektu Sacre Coeur2 přímo nad tělesem strahovského automobilového tunelu.

Jedná se o zcela unikátní a technologicky jedinečnou raritu světového charakteru ve stavebnictví. Ke dni 16. 4. 2015 společnost SATPO slavnostně ukončila nejdůležitější etapu výstavby tohoto rezidenčního projektu Sacre Coeur2, když došlo k tzv. „přemostění“ ocelové konstrukce nad Strahovským tunelem. Zvoleným konstrukčním systémem se do vlastní konstrukce a nad ní umožní vestavba bytových jednotek, která nyní probíhá.

Plánovaná novostavba v jižním svahu pod rezidenční čtvrtí Hřebenky, pár minut pěšky od Kinského zahrady, Nového Smíchova a malostranského Újezdu navrátí žádané rezidenční lokalitě zpět svou slávu, zrekultivuje a zároveň dotvoří okolí, stane se přirozenou dominantou této lokality. Úžasné výhledy, špičkové standardy, vzdušná architektura, bezpečnost a respektování soukromí, to vše nabízí tato exkluzivní novostavba s půdorysem podkovy a šesti vchody. Ve dvou podzemních podlažích budou umístěny velkorysé komerční prostory, celkem 109 parkovacích stání a sklepy. V šesti nadzemních podlažích Rezidence Sacre Coeur2 nabízí k výběru tři různé typy rezidenčních jednotek v cenové relaci od 2,9 milionů do 34 milionů korun. Vedle limitované nabídky 8 loftů se zahradou a terasami, úžasnými výhledy na historické centrum Prahy, dále pak 72 apartmánů o velikosti 1+kk až 6+kk a 5 luxusních penthousů přímo na střeše objektu.

Největším luxusem je podle filosofie společnosti SATPO prostor. Byty na Hřebenkách proto mají v jednotlivých dispozicích řádově o 20 % větší plochu než bývá běžné a jsou navrženy tak, aby byla striktně oddělena obytná zóna od privátní. Součástí projektu je tradičně vysoký standard vybavení, celoplošné vytápění, klimatizace a „en­suite“ koupelny. Standardy Sacre Coeur2 respektují čistotu designu, funkčnost a pověst dodavatele. Společné prostory a okolí budovy Sacre Coeur2 bude hlídat kamerový systém a v přízemí, u vstupu do budovy, je samozřejmostí nonstop recepce s majordomem.

Pražský Sacre Coeur nebude nikdy poutním místem jakým je stejnojmenná basilika na vrcholu pařížského Montmartru, výhled však nabízí podobný a bydlet se tam… bude kupodivu ještě lépe.

Společnost SATPO se již od roku 1994 specializuje na výstavbu kvalitních rezidenčních nemovitostí v České republice. Veškeré odborné zázemí spojené s pořízením a financováním nového bydlení, klientské změny a interiér na klíč, jsou nedílnou součástí nabídky SATPO, je zkušeným rádcem při výběru nového bydlení. Prostřednictvím profesionálního prodejního týmu nabízí služby i z oblasti zprostředkování prodeje bytů, vil a pozemků v příjemném a komfortním prostředí prodejního centra SATPO, které se nachází přímo v sídle společnosti. Více na www.satpo.cz.

Zdroj: www.satpo.cz

Podobné články