RealityMIX.cz

Nabídka pasivního příjmu pro majitele komerčních nemovitostí

Nabídka pasivního příjmu pro majitele komerčních nemovitostí

Vlastníte nemovitost pro komerční účely? Nedaří se Vám zisky z této nemovitosti zvýšit? Máme pro Vás zajímavou příležitost: Nechte ji, ať si na sebe vydělá pasivně - nabídněte ji k využití jako virtuální sídlo pro firmy!

Společnost Profisídla.cz s.r.o. se zabývá propojováním zájmů dvou významných podnikatelských skupin – majitelů komerčních nemovitostí, kteří hledají pro svou nemovitost zhodnocení a majitelů firem jako např. s.r.o., a.s. či SE, kteří hledají pro své firmy atraktivní sídlo na dobré adrese, ideálně v Praze nebo jiném velkém městě v České republice. Velkoměsto však naprosto není omezující podmínkou, každá adresa může být atraktivní pro jiný druh podnikatelů a je možné, že právě Vaše nemovitost se Vám postará o zajímavý výdělek.

Vzhledem k faktu, že na jedné adrese může mít naprosto legálně své sídlo neomezené množství firem, může Vám i Vaše nemovitost přinést pasivní příjem s možností každoměsíčního růstu.

Nemějte obavy z poskytnutí sídla neznámým osobám, postaráme se o veškeré administrativní náležitosti, ohlídáme možná rizika a předejdeme případným problémům.

Vás jako majitel nemovitosti pouze požádáme o poskytnutí písemného souhlasu s umisťováním sídel společností na Vaší adrese s přesným číslem popisným a vymezením příslušného prostoru, o označení nemovitost jmény společností, které si u Vás svá sídla zřídí a o umístění alespoň jedné společné poštovní schránky. Pro umístění sídla pro firmy je nejvhodnější nebytová jednotka. Výše Vaší odměny bude záviset na umístění sídla – nejenom na tom, ve kterém městě daná nemovitost stojí, ale také na atraktivnosti konkrétní čtvrti apod.

Neváhejte nás oslovit s jakýmikoli zajímavými adresami, my Vám vytvoříme nabídku šitou na míru.

Profisídla.cz s.r.o.
poskytování sídel a virtuálních kanceláří

web: www.profisidla.cz
mail: info@profisidla.cz
tel.: +420 266 793 324
mob.: +420 773 537 791

Zdroj: www.profisidla.cz

Podobné články