RealityMIX.cz

Nemovitost od RSČS s hypotékou od ČS

Na českém trhu působíme již od roku 2002 a poskytujeme vám komplexní realitní servis. Nabízíme nepřeberné množství nových i starších bytů, domů, chat, pozemků, kanceláří i komerčních prostor. U nás si rozhodně vyberete. Jsme dceřinou společností České spořitelny a opíráme se tak o stabilní a silné zázemí.

Na českém trhu působíme již od roku 2002 a poskytujeme vám komplexní realitní servis. Nabízíme nepřeberné množství nových i starších bytů, domů, chat, pozemků, kanceláří i komerčních prostor. U nás si rozhodně vyberete. Jsme dceřinou společností České spořitelny a opíráme se tak o stabilní a silné zázemí. Totéž garantujeme klientům. Pozitivní vlivy silné finanční skupiny skutečně pocítíte. Vám, kteří plánujete koupi nemovitosti, v RSČS najdeme ideální byt či dům a zároveň získáte zajímavou nabídku výhodných hypoték od naší mateřské České spořitelny.

Hypotéka České spořitelny je poskytována bez poplatku za vyřízení s úrokovou sazbou od 3,09 % a umožňuje variabilní splácení, tedy možnost přerušení splácení, odkladu či změny splátek a také možnost mimořádných splátek. Hypotéka je poskytována až do 100 % zástavní hodnoty nemovitosti. Při koupi bytu vám banka přímo v pobočce udělá online odhad nemovitosti zdarma, případně zajistí svého exkluzivního odhadce. Při výstavbě poskytuje Česká spořitelna jednoduché a komfortní čerpání hypoték bez faktur na účet klienta a až 500 tis. Kč nad aktuální hodnotu zástavy na začátku výstavby. Hypotéka je poskytována s úrokovým zvýhodněním 0,3 % pro 3letou, 4letou a 5letou dobu fixace při minimální době splatnosti 20 let. Připravena je pro Vás i sleva za aktivní využívání Osobního účtu ČS ve výši 0,5 % z úrokové sazby. Hypotéku ČS můžete nově využít i na financování dřevostaveb.

Pokud již máte schválenou hypotéku, ale nemáte ještě vybranou konkrétní nemovitost, makléři RSČS vám pomohou najít vysněný byt nebo dům. Disponujeme obsáhlou databází poptávajících se zajištěným financováním, a proto i vám, kteří prodáváte byt, dům či pozemek, jsme schopni rychle zprostředkovat vhodného kupce. Vaše nemovitost navíc bude prezentována v magazínu RSČS, na všech našich pobočkách a rovněž na pobočkách České spořitelny. Proto neváhejte a přijďte své bydlení řešit se svým spolehlivým a důvěryhodným partnerem – Finanční skupinou České spořitelny!

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články