RealityMIX.cz

Nemovitost prosince Engel & Völkers: Luxusní mezonet s neopakovatelným výhledem na Prahu

Nemovitost prosince Engel & Völkers: Luxusní mezonet s neopakovatelným výhledem na Prahu

Sháníte pro své nejbližší dárky pod stromeček a rádi byste zaujali? Realitní kancelář Engel & Völkers vybrala jeden vánoční tip na dárek či na investici, která stojí za to. Seznamte s nemovitostí prosince, jejíž majitel, známý hokejový útočník, si dal při rekonstrukci velmi záležet.

Luxus, nejmodernější technika, kvalitní materiály a nezapomenutelný výhled na Prahu. To jsou čtyři atributy, které charakterizují nemovitost posledního měsíce roku 2015. Luxusní mezonet je umístěn na rozhraní Vinohrad a Žižkova v nově zrekonstruovaném secesním domě, v němž se historie skloubila s nejmodernějšími technologiemi.

Samotný mezonet s dispozicí 3+kk se rozkládá ve dvou nejvyšších patrech domu a nabízí velký prostor o ploše 115 m2. V prvním podlaží se nacházejí dvě ložnice, kdy každá z nich poskytuje nějakou výhodu (zajímavost). K první ložnici náleží en-suite koupelna s rohovou vanou. Ve druhé ložnici, která má rovněž koupelnu, ale se sprchovým koutem, se nachází okno až k podlaze, poskytující celému pokoji dostatek světla po celý den. Ve druhém podlaží čeká velkorysý prostor, který je rozdělen do dvou částí. V první části se nachází prostorný obývací pokoj s velkoformátovým oknem a vstupem na terasu o velikosti 16 m2, který ohromí svojí světlostí. Ve druhé části je zase velmi elegantně vyřešená kuchyňská linka s novými spotřebiči. Vedle kuchyňské linky je umístěno schodiště, jež vede na exkluzivní střešní terasu se skleněným zábradlím a dřevěnou podlahou o ploše 45 m2.

Při rekonstrukci a dovybavení celého objektu byl velký důraz kladen na kvalitu použitých materiálů a nejmodernějších technologií. V mezonetu jsou položeny podlahy z mořeného dubu s podlahovým topením a ve všech místnostech jsou instalována špičková francouzská dřevěná okna. Součástí bytu je kromě standardní klimatizace i vlastní plynový kotel, bezpečnostní systém a rovněž bylo pamatováno na dostatek úložných prostor. Díky poloze bytu má budoucí majitel nejen veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky, a to spolu s výbornou dopravní dostupností, ale ze dvou prostorných teras také neopakovatelný výhled na celou Prahu.

V případě, že se vám vánoční tip od realitní kanceláře Engel & Völkers Prague zalíbil, navštivte její webové stránky www.engelvoelkers.com/andelprahawest, nebo pobočku na Janáčkově nábřeží 23 v Praze 5 – Smíchově.
Pro každého návštěvníka kanceláře je připravený dárek. Veselé Vánoce!

Zdroj: www.engelvoelkers.com

Autor: Komerční prezentace

Podobné články