RealityMIX.cz

Nemovitosti jsou dlouhodobě nejlepší investicí

Nemovitosti jsou dlouhodobě nejlepší investicí

26.2.2018: Ať už pečlivě vybíráte své vlastní bydlení na dlouhá léta, nebo hodláte nemovitost využít jako investici, nezapomeňte si do kalendáře poznamenat termín 22. až 25. března. Tyto čtyři dny vám chtějí být v letňanském veletržním areálu plně k dispozici zástupci větších i menších developerů, kteří představují širokou nabídku nových projektů.

V rámci veletrhu BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY si můžete ověřit, jaká je aktuální nabídka novostaveb v místě, které vás zajímá.

Jediná specializovaná výstava v ČR představí širokou nabídku nových projektů od předních developerských firem. Získáte tak jasnou představu o novostavbách v místě, které vás zajímá.

Víte, kdo má na svědomí známý Metronom na Letné v Praze? Je to Pražská Správa Nemovitostí, neboli krátce PSN. Nabídku jejich rezidenčních projektů tvoří především historicky cenné bytové domy v atraktivních lokalitách, které prošly citlivou rekonstrukcí. Velmi zajímavým počinem je loftový projekt Vanguard, kde výška stropů dosáhne až 4,5 metru a k dispozici jsou také penthousy s neuvěřitelnou rozlohou 795 metrů čtverečních.

Firma GEOSAN nabízí nové bydlení například v čerstvě zahájeném projektu ELEMENT LETŇANY, dále v projektu Viladomy Zbuzany či Panorama Beroun.

EKOSPOL, nejstarší developer na českém trhu, realizuje všechny výstavby z vlastních zdrojů. Aktuálně Michelské zahrady v širším centru Prahy, nebo projekty Panorama Kyje VII a VIII – menší bytové domy blízko přírody.

K 1. únoru 2018 fúzovaly dvě finské stavební společnosti s více než stoletou historií – YIT a Lemminkäinen. YIT se řádí k nejvýznamnějším stavebním firmám v celé severní Evropě. Pokud jste milovníky skandinávského stylu, pak jsou pro vás AALTO Cibulka, SUOMI Hloubětín nebo KORU Vinohradská správnou alternativou.

JRD je uznávaný developer, který vytváří zajímavá architektonická řešení v atraktivních pražských lokalitách. Jedním z nich je Rezidence Trilobit v pražských Hlubočepích.

MK Development je společnost, jejíž portfolio je zaměřené na náročnějšího klienta. Na míru staví domy s vyššími standardy, ve kterých lze najít gurmánskou kuchyni, promítací místnost nebo posilovnu.

Projekt Rezidence Palata je dílem předního českého architekta Jana Šestáka ze studia pha. Real-Treuhand tím navazuje na úspěšnou spolupráci s jeho architektonickým studiem na projektu .142 Radlická.

Mezi tradičními vystavovateli nesmí na výstavě BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY chybět vydavatelství DALTEN media, které zde představí aktuální vydání RealityMIX magazínu i katalogu KDE CHCI BYDLET.

Kde: PVA EXPO PRAHA, Letňany
Kdy: 22. až 25. 3. 2018
Odkazy: www.vystavabydleni.cz

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články