RealityMIX.cz

NEXT REALITY na Czech Masters 2016

NEXT REALITY na Czech Masters 2016

NEXT REALITY a Czech Masters 2016, to je partnerství, které provázelo již třetí ročník golfového turnaje elitní série EUROPEAN TOUR. Ve dnech 18. až 21. srpna 2016 se tento svátek golfu konal na resortu Albatross ve Vysokém Újezdě u Prahy.

Na místo se sjela evropská golfová špička a jména jako John Daly nebo Lee Westwood, byla opravdovým lákadlem. Důkazem toho byl celkový počet návštěvníků, který dosáhl rekordního čísla 24 tisíc. Každý z diváků měl možnost zastavit se u stánku NEXT REALITY, nacházejícího se na hlavní třídě. Prezentovány zde byly mimo hlavní nabídku NEXT REALITY i služby PREMIUM, NEXT DEVELOP a NEXT REALITY PARTNER.

„Hosté stánku mohli využít virtuální prohlídku nemovitostí, osvěžit se a získat informace o našich produktech. Získali jsme celou řadu velmi zajímavých kontaktů,“ uvedl generální ředitel NEXT REALITY Robert Hanzl.

Nejenom na stánku v turnajové vesničce však měli návštěvníci možnost vidět značku NEXT REALITY. Firma byla partnerem VIP večera v pátek 19. srpna 2016, kterého se účastnilo na 500 významných hostů. Moderátorem celé akce byl Leoš Mareš, který společně s Robertem Hanzlem všem zúčastněným představil nabídku služeb NEXT REALITY a PREMIUM a pozval je k případnému partnerství v projektu NEXT REALITY PARTNER.

„Celý prodloužený víkend hodnotíme velmi pozitivně. Jsme rádi, že můžeme být partnerem takto významné akce, která má dosah i mimo goflisty. Již dnes se těšíme na příští ročník,“ dodal na závěr Robert Hanzl.

Zdroj: www.nextreality.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články