RealityMIX.cz

Next Reality otevírá novou pobočku v Novém Jičíně. Vedoucím pobočky se stal Libor Vícha, který se již těší na oficiální otevření.

Next Reality otevírá novou pobočku v Novém Jičíně. Vedoucím pobočky se stal Libor Vícha, který se již těší na oficiální otevření.

24.7.2017: Jelikož se firma Next Reality snaží stále expandovat, dostalo se i na Nový Jičín. Byla to právě síla této značky, která oslovila pana Libora Víchu. Servis a nabízené podmínky byly přesně to, díky čemu se společně dohodli na spolupráci.

Zařizování pobočky je ještě stále ve stavu příprav, ale co nevidět se pan Libor dočká otevření své pobočky. Zatím si ale přístup lidí ve firmě, kteří podle jeho slov fungují na 100%, velmi chválí.

Jak pan Libor sám říká, i partnerství, stejně jako makleřina, patří mezi práce s lidmi. A jak jistě všichni víme, práce s lidmi patří mezi ty nejnáročnější. Výhodou ale bylo, že pan Libor využil služeb a nástrojů, které firma svým partnerům nabízí, a tak bylo vše o něco snažší.

Pan Libor má ale práci s lidmi rád, takže je pro něj makleřina tou ideální volbou. Rád také cestuje a věnuje se sportu. Velkou prioritou je pro něj spokojenost lidí v jeho okolí, snaží se pravidelně získávat informace o potřebách svých klientů a cílí tak na ty nejlepší výsledky.

Doufáme, že až pobočku otevře, bude stejně spokojen, jako je teď. Do začátku mu popřejeme spoustu úspěchů a nových zkušeností.

Zdroj: NEXT REALITY

Autor: Komerční prezentace

Podobné články