RealityMIX.cz

NEXT REALITY věnovala šek na 45 tisíc korun Nadaci pro transplantace kostní dřeně

NEXT REALITY věnovala šek na 45 tisíc korun Nadaci pro transplantace kostní dřeně

Makléřům z poboček NEXT REALITY v Plzni, Rokycanech a Klatovech se jen za první čtyři měsíce spolupráce s nadací podařilo vybrat 45 000 Kč, které tak mohli předat na setkání s představiteli nadace v Hotelu u Pramenů v Plzni.

„Je nám ctí, že jsme měli možnost podpořit činnost Nadace pro transplantace kostní dřeně a věnovat jim částku 45 tisíc korun na boj s nejtěžšími chorobami krve a zhoubnými nádory,“ řekl oblastní manažer a vedoucí makléřů pro Plzeňský kraj Ladislav Lávička, který nám zároveň potvrdil, že spolupráce s nadací bude nadále pokračovat i ve formě organizování různých akcí pro širokou veřejnost.

Nadace, která má za své patrony například kardinála Miroslava Vlka nebo manželkou bývalého prezidenta paní Lívii Klausovou, je organizací s celostátní působností. NEXT REALITY se rozhodla pomáhat této nadaci, protože věří, že její aktivity vedou ke zlepšení osudu mnoha lidí i jejich rodin. Budeme se také snažit pomoci při budování českého národního registru dárců dřeně i podílet se na jeho osvětě.

Zdroj: www.nextreality.cz

Podobné články