RealityMIX.cz

NOVÁ KAROLINA PARK MÁ DALŠÍ NOVÉ NÁJEMCE

NOVÁ KAROLINA PARK MÁ DALŠÍ NOVÉ NÁJEMCE

Nová Karolina Park v Ostravě pronajala v letošním roce dalších 923 metrů čtverečních kancelářských a 185 metrů čtverečních retailových ploch. Mezi nové nájemce přivítala klinické centrum biologické léčby – společnost CCBR, dále DIRECT pojišťovnu a raw a veganskou restauraci LovingRaw Restaurant – Café.

Nová Karolina Park nabízí kromě kancelářských prostor také obchodní prostory v nově urbanizovaném území Ostravy. Společnosti Direct, CCBR a restaurace LovingRaw Restaurant hledaly v Ostravě místo, které je frekventované, zajímavé a zároveň snadno dostupné. Všechny tyto požadavky pro ně splňovala Nová Karolina Park.

DIRECT pojišťovna si pronajala 85 metrů čtverečních ve vnitrobloku budovy Nová Karolina Park a zřídila zde svou pobočku, která je svým pojetím v současnosti nejmodernějším místem pro setkání s klienty. Ti stávající i potenciální si zde mohou vybrat neživotní pojištění či pojištění pro firmy, ale také vyřídit veškerou agendu kolem pojištění. „V Ostravě jsme hledali atraktivní místo nejen polohou, ale také zázemím. Z prvních ohlasů můžeme říct, že jsou naši klienti z moderního a jednoduchého prostředí nadšení," komentuje výběr sídla Michal Řezníček, obchodní ředitel Directu.

Společnost CCBR, klinické centrum biologické léčby, otevře v srpnu letošního roku v Nová Karolina Park svou první kliniku v Ostravě. V severní části budovy na 923 metrech čtverečních CCBR zřídí svou kliniku pro příjem nových pacientů a navazující kontrolní návštěvy stávajících pacientů. Klinické centrum biologické léčby se specializuje na léčbu pomocí látek, které jsou produktem živého organismu. Léčba cíleně působí pouze na molekuly nebo pochody, které jsou jen v „nemocných" buňkách a ve zdravých buňkách se buď nevyskytují, nebo jen v malé míře. Zdravé buňky nejsou léčbou zasaženy, či jen minimálně „Klinika v Nová Karolina Park bude jedinou svého druhu na severní Moravě. Další centra CCBR jsou pouze v Brně, Pardubicích a Praze. Naší hlavní motivací umístit CCBR kliniku právě do Nové Karoliny Park byla její jedinečná poloha a také luxusní prostory, které budova pro naši práci a naše budoucí klienty nabízí," říká Milan Eliáš, Managing Director of CRC.

LovingRaw Restaurant - Café se specializuje na bezlepková raw a veganská jídla. V každodenní nabídce restaurace nechybí snídaně, obědové menu, dezerty, fresh nápoje, smoothie a různé druhy káv připravované klasickým, ale i alternativním způsobem. Otevírací doba je od pondělí do čtvrtka od 8:00 do 17:00 hod a v pátek od 8:00 do 16:00 hod. „Prostory Nové Karoliny Park jsme si zvolili pro jeho moderní, velice příjemné a čisté prostředí s možností venkovního posezení. Důležitá pro nás byla rovněž dostupnost a frekvence pohybu lidí, blízkost prestižních firem, jejichž zaměstnancům chceme nabídnout chutné, zdravé a kvalitní jídlo. Pro zájemce o raw stravování připravujeme i kurzy, na kterých se seznámí s filozofií a zásadami přípravy raw pokrmů," uvádí Andrea Cvičková, spolumajitelka restaurace LovingRaw Restaurant - Café.

Zdroj: TZ

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články