RealityMIX.cz

Nová pobočka NEXT REALITY

Nová pobočka NEXT REALITY

S velkou radostí oznamujeme, že jsme právě otevřeli novou kancelář NEXT REALITY ve Šternberku v Olomouckém kraji, která se stala dalším místem na pobočkové mapě společnosti.

Novým vedoucím pobočky a zároveň majitelem licence pro tento region je pan Antonín Fidler.

Slavností otevření pobočky proběhlo počátkem září za asistence vedení NEXT REALITY a regionálního ředitele Igora Kohuta. „Jsme rádi, že tým nové pobočky může využít zkušeností naší úspěšné kanceláře v Olomouci, ze které majitel licence Antonín Fidler přichází. Ještě před slavnostním otevřením jsme zrealizovali první obchody, což nám dává velký příslib do budoucna. Je evidentní, že i ve Šternberku chceme být brzy číslo jedna,“ uvedl Igor Kohut.

Šternberská kancelář patří do skupiny NEXT REALITY PARTNER, tedy sítě poboček, fungující na principu vlastního podnikání pod know-how zavedené značky.

„Aktuálně máme podepsané licence do dalších měst na Moravě a jednáme s dalšími zájemci, kteří se nám sami ozývají. Brzy otevřeme kancelář v Jeseníku a Frýdku-Místku. Naši partneři oceňují především systém podpory ve všech úrovních svého podnikání - od získávání zakázek, přes akvizice makléřů a jejich zaškolování, až po širokou nabídku služeb jako jsou možnosti výkupů, finančního poradenství, prémiových nemovitostí a developerských projektů,“ uzavřel Igor Kohut.

V případě zájmu o informace či spolupráci nás neváhejte kontaktovat na e-mailu partner@nextreality.cz,
případně volejte Igora Kohuta na telefonu 739 248 615.

Zdroj: Nextreality.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články