RealityMIX.cz

Nové byty od FINEPu

Nové byty od FINEPu

U FINEPu má každý možnost vybrat si svůj nový byt ve dvou různých formách vlastnictví a rozhodnout se, jaký typ vlastnického vztahu k jeho nemovitosti je pro něj výhodnější.

Aktuálně se český FINEP prezentuje na trhu prostřednictvím dvou nových etap v úspěšných rezidenčních projektech v Britské čtvrti v Praze-Stodůlkách a na pražském Proseku.

Britská čtvrť X nabízí rezidenční objekt, který v sobě de facto ukrývá tři domy a záleží jen na klientech, které části domu a patru dají pro svoje bydlení přednost.

  • 88 bytů od 1+kk (37 m2) až po rodinné byty 4+kk (120 m2) do osobního vlastnictví
  • Parkovací stání ve dvou přízemních patrech
  • Bezbariérový přístup a metro minutu od vchodu

Britská čtvrť je díky parkům a odpočinkovým zónám nejzelenějším novým rezidenčním projektem v Praze. Zároveň jde i o městskou část, která co do průměrného věku obyvatel dané lokality patří mezi nejmladší. Lidé zde oceňují i stále se rozšiřující plochu dětských hřišť. Velkým benefitem je i blízkost administrativního projektu City West s dostatkem pracovních příležitostí. Samozřejmostí je moderní městská infrastruktura a služby v okolí.

Prosek Park XI nově nabízí moderní družstevní bytový dům v projektu, který je zajímavý i pro formu investičního bydlení.

  • 65 bytů od 1+kk (31 m2) až po rodinné byty 4+kk (106 m2) v družstevním vlastnictví
  • Byty jsou nabízeny s možností variabilního řešení interiéru
  • Parkovací stání ve dvou přízemních patrech
  • Zastávka MHD minutu od vchodu a metro 5 min. chůze

Prosek Park je moderní městská lokalita s dostatkem zeleně, vodních ploch a nově i dětským hřištěm. Lokalita má skvělou časovou dostupnost do centra města a kvalitní infrastrukturu a služby v okolí nebo v blízkém nákupním centru.
Bližší informace na www.finep.cz.

Nově přišel FINEP na trh s projektem ProBydlení. Ten vám za tisíce může ušetřit až statisíce při rekonstrukcích nebo investicích do nemovitostí. Stejně tak šetří váš čas i peníze při správě nemovitostí nebo při výběru nového vybavení do domácnosti.
Více na www.probydleni.cz

Zdroj: FINEP CZ a.s.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články