RealityMIX.cz

O byty přímo u metra Kobylisy je obrovský zájem

O byty přímo u metra Kobylisy je obrovský zájem

Klidná lokalita, skvělá dostupnost metra, vysoké standardy vybavení a zajímavé ceny daly dohromady produkt, který je extrémně žádaný. Od konce listopadu, kdy začal prodej projektu nových bytů v Praze 8 - Atrium Kobylisy, se prodalo již více než 50 % bytů.

Developer CTR group projektem Atrium Kobylisy navázal na úspěšnou I. etapu, která byla dokončena a kompletně vyprodána v roce 2010. V létě 2016, kdy bude Atrium Kobylisy dokončeno, získá nové majitele celkem 132 bytů a 5 ateliérů.

Klidná lokalita a skvělá dostupnost metra
Velkou konkurenční výhodu oproti jiným projektům má Atrium Kobylisy v tom, že leží v klidné lokalitě rodinných domů a přece velmi blízko metra. Klidnou chůzí jste na stanici metra Kobylisy do 5 minut, v centru Prahy (Václavské náměstí) pak za dalších 10 minut. Výborná je i občanská vybavenost v okolí projektu. V docházkové vzdálenosti jsou mateřská a základní škola, obchody a restaurace, poliklinika i multikino. Pro sportovně založené je blízko sportovní areál a koupaliště. Zkrátka nepřijdou ani milovníci přírody. V docházkové vzdálenosti se nachází rozlehlé zalesněné plochy - Ďáblický a Čimický háj vhodné k rodinným procházkám či kondičnímu běhání.
Projekt je typický především nadčasovou architekturou s funkčními a promyšlenými dispozicemi jednotlivých bytů a zajímavě pojatým atriem, které bude plné zeleně a poslouží rezidentům jako oáza klidu a odpočinku.

Vysoké standardy vybavení již v ceně bytu
Jako všechny projekty společnosti CTR group, tak i tento má vysoké standardy vybavení jednotlivých bytů. Za velkoformátové obklady, francouzská okna, předokenní žaluzie, kvalitní dřevěné podlahy nebo podlahové vytápění tak zákazníci nezaplatí ani korunu navíc. Vše je již v pořizovací ceně bytu. Celý objekt bude disponovat energetickým štítkem “B” - což označuje mimořádně úspornou budovu.

Pro náročnější zákazníky je možnost zřídit si v bytě malé wellness centrum. Kvalitní whirlpool vana i sauna tak zajistí, že si klienti po náročném pracovním dni dokonale odpočinou.

Pokud uvažujete o bydlení u metra, neváhejte a domluvte si schůzku s našimi prodejci ještě dnes. Navštivte www.atrium-kobylisy.cz nebo volejte 702 22 00 77.

Zdroj: www.atrium-kobylisy.cz

Podobné články