RealityMIX.cz

OPRAVDOVÝ POKLAD MEZI BYTY

OPRAVDOVÝ POKLAD MEZI BYTY

V místě původní pražské prvorepublikové zástavby vznikla díky stavbě Strahovského tunelu od roku 1985 proluka, která výrazně nabourala Hřebenkám status luxusní čtvrti. Dne 28.5. 2014 společností SATPO slavnostně položila základní kámen pro výstavbu rezidenčního projektu Sacre Coeur 2, , díky kterému se tento jižní svah v těsné blízkosti Kinského zahrady a Nového Smíchova zrekultivuje a stane se skvělým místem pro život.

Rezidence Sacre Coeur 2 splňuje všechny předpoklady současné moderní architektury. Úžasné výhledy, špičkové standardy, vzdušná architektura, bezpečnost a respektování soukromí, to vše nabízí tato exkluzivní novostavba s půdorysem podkovy a šesti vchody. Ve dvou podzemních podlažích budou umístěny velkorysé komerční prostory, parkovací stání a sklepy. V šesti nadzemních podlažích Sacre Coeur 2. nabízí k výběru tři různé typy rezidenčních jednotek v cenové relaci od 2,9 milionů do 34 milionů korun. Vedle limitované nabídky 8 rodinných loftů se zahradou a terasami, úžasnými výhledy na historické centrum Prahy, dále pak 72 apartmánů o velikosti 1+kk až 5+kk a 5 luxusních penthousů přímo na střeše objektu. Standardy Sacre Coeur 2 respektují čistotu designu, funkčnost a pověst dodavatele. Společné prostory a okolí budovy Sacre Coeur 2 bude hlídat kamerový systém a v přízemí, u vstupu do budovy, je samozřejmostí nonstop recepce s majordomem.

Pražský Sacre Coeur nebude nikdy poutním místem jakým je stejnojmenná basilika na vrcholu pařížského Montmartru, výhled však nabízí podobný a bydlet se tam… bude kupodivu ještě lépe.

Zdroj: www.satpo.cz

Podobné články