RealityMIX.cz

PODZIMNÍ VELETRH DEKORACÍ PŘEDSTAVÍ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY

PODZIMNÍ VELETRH DEKORACÍ PŘEDSTAVÍ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY

Patříte mezi odborníky a obchodníky v oboru dekorací a dárků? Zajímáte se o bytové a kuchyňské doplňky? Nebo si jen chcete před Vánocemi originálně vyzdobit společenské prostory ve vaší firmě nebo interiér?

Pokud ano, pak v termínu od 8. do 10. září 2016 nezapomeňte navštívit jediný kontraktační veletrh v České republice zaměřený na dekorace, sklo, bytové a kuchyňské doplňky a dárkové zboží – veletrh FOR DECOR & HOME. V moderních prostorách PVA EXPO PRAHA se můžete těšit na dvě výstavní haly plné atraktivních expozic od nejvýznamnějších firem na českém trhu.

Aktuální kolekce, novinky a trendy v oblasti dekorací pod jednou střechou
Primárním cílem veletrhu je uzavírání předvánočních kontraktů, čemuž odpovídá také obchodně nejvýhodnější termín na začátku září. Kromě toho poskytne veletrh i průřez kompletní nabídkou pro všechny odborníky v oboru a inspirativní prostředí pro milovníky dekorací z řad široké veřejnosti. Mnoho vystavujících firem potom chystá pro návštěvníky možnost přímého nákupu nebo informace o e-shopech, kde si mohou vyhlédnuté zboží objednat. Vzhledem ke skutečnosti, že na veletrhu budou vystavovat téměř výhradně výrobci, exkluzivní dovozci a velkoobchody, mohou obchodníci, odborníci i běžní návštěvníci očekávat ucelenou nabídku těchto firem, do které pochopitelně patří i aktuální kolekce a novinky. Jsou to právě novinky a nejnovější světové trendy, jejichž prezentaci si každý vystavovatel schovává speciálně až pro příležitost veletrhu. S tím souvisí také atraktivní obor vánočních ozdob, který si na veletrhu stále více upevňuje svou důležitou pozici, a to například prostřednictvím účasti slavných českých sklářských firem. Kromě široké předvánoční nabídky se veletrh bude věnovat i produktům s celoročním uplatněním, a to interiérovým dekoracím, bytovým a kuchyňským doplňkům, stolování, sklu, floristice, dárkovým a reklamním předmětům a v neposlední řadě i profesionálním službám v oboru. Návštěvníci se mohou těšit na zajímavé expozice tuzemských i zahraničních vystavovatelů, z nichž mnozí budou mít na veletrhu premiéru. Zastoupeno bude Německo, Polsko, Ukrajina nebo Slovensko.

Nevšední podívanou zajistí floristická soutěž ROSA PRAGENSIS a výstava VÁNOČNÍ TRENDY 2016
Návštěvníci FOR DECOR & HOME se mohou těšit také na atraktivní doprovodný program. Připravena je pro ně profesionální floristická soutěž ROSA PRAGENSIS, kdy se mezi sebou hned první den veletrhu utkají soutěžící z řad studentů odborných škol a profesionálních floristů v aranžování na téma květiny a interiér. Po vyhodnocení nejlepších prací v kategoriích JUNIOR a SENIOR budou soutěžní exponáty prezentovány veřejnosti. Další zajímavou událostí je výstava VÁNOČNÍ TRENDY 2016. Ve čtyřech samostatných expozicích tvořených profesionálními floristy se zde představí nejaktuálnější trendy v oblasti dekorací. Výstava si klade za cíl motivovat k hledání nových produktů, materiálů, technik a barevných kombinací. V neposlední řadě se potom snaží pomoci návštěvníkům veletrhu lépe se orientovat v prodejním sortimentu vystavovatelů a hledat vlastní osobitý směr v nadcházející vánoční sezóně.

Souběžně s veletrhem FOR DECOR & HOME se v areálu PVA EXPO PRAHA uskuteční také mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA a mezinárodní veletrh SBĚRATEL.

Podrobnosti o veletrhu naleznete na oficiálních webových stránkách www.fordecor.cz

FOR DECOR & HOME a jeho tendence
Jediný kontraktační veletrh dekorací a doplňků FOR DECOR & HOME navazuje na úspěšný první ročník, kterého se zúčastnilo na osm desítek vystavovatelů a více než šest tisíc odborných návštěvníků. Vzhledem k maximálnímu splnění kontraktačního poslání akce i rostoucímu zájmu veřejnosti o oblast dekorací a dárkového zboží se veletrh letos rozrůstá a obsadí hned dvě výstavní haly PVA EXPO PRAHA. Očekává se také vyšší odborná návštěvnost a zvýšený zájem široké veřejnosti.

Komerční prezentace

Zdroj: www.fordecor.cz

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články