RealityMIX.cz

Právní služby při koupi či prodeji nemovitostí

Právní služby při koupi či prodeji nemovitostí

Ať jde o nákup či prodej bytu nebo rodinného domku nebo o akvizici nemovitosti určené pro komerční využití, vždy je třeba kvalifikovaná právní podpora.

Právní kancelář Maur Legal s.r.o. má v oblasti práva nemovitostí dlouhodobé zkušenosti a poskytuje profesionální právní služby jak občanům, tak i podnikatelům a developerům.

V rámci právních služeb pro občany např. zpracuje kupní, darovací, nájemní i podnájemní smlouvy a zastoupí své klienty ve sporech mezi majiteli domů a nájemníky, sestaví stanovy bytového družstva s veškerými zákonnými náležitostmi i prohlášení vlastníka budovy, jež vymezuje prostory v nemovitosti na bytové nebo nebytové jednotky – tento dokument nabývá zejména na důležitosti při převodu družstevních bytů do osobního vlastnictví členů družstva – a zařídí i vklad do katastru nemovitostí.

Podnikatelům poskytuje Maur Legal komplexní právní zastoupení jak při nabývání, tak i při převodu nemovitostí zahrnující jednání s protistranou, veškeré smlouvy atd. včetně vypracování návrhu na zápis změn v katastru nemovitostí. Právní služby nabízí i developerům při „greenfield" i „brownfield" projektech, zastupuje klienty při územním plánování včetně právního poradenství při zajišťování dopravní infrastruktury, dopravní obslužnosti a inženýrských sítí, vypracování plánovacích smluv, při jednání s územně samosprávnými celky, poskytuje poradenství při výstavbě bytových i administrativních komplexů i průmyslových staveb včetně návrhu právních vztahů k subdodavatelům - inženýrským, architektonickým a jiným stavebním profesím.

Veškeré své služby poskytuje advokátní kancelář Maur Legal s.r.o. za výhodné ceny, vždy na základě osobního jednání s každým klientem, flexibilně se přizpůsobuje jeho potřebám, jedná rychle a profesionálně.

Více informací naleznete na webových stránkách advokátní kanceláře www.maurlegal.cz

Zdroj: www.maurlegal.cz

Podobné články