RealityMIX.cz

Prémiový rezidenční projekt Rezidence Sacre Coeur 2 letos již podruhé potvrdil svou výjimečnost

Prémiový rezidenční projekt Rezidence Sacre Coeur 2 letos již podruhé potvrdil svou výjimečnost

28.11.2017: Rezidence Sacre Coeur 2 před týdnem získala Cenu odborné poroty v české soutěži Realitní projekt roku 2017. V letošním roce tak již podruhé tato stavba dokázala, že patří mezi opravdu výjimečné projekty, protože na jaře uspěla v prestižní mezinárodní soutěži MIPIM Awards 2017, kdy se ve francouzském Cannes stala jedním ze čtyř finalistů v kategorii Best Residential Project.

Rezidence, stojící na ocelové nosné konstrukci v centru Prahy přímo nad Strahovským tunelem, je technologickou raritou světového charakteru. Krátký záznam ze stavby můžete vidět zde.

Rezidence přináší limitovanou nabídku prémiových apartmánů a dvoupodlažních loftů s dispozicí od 3+kk do 6+kk, disponujícími terasami, balkony a malými předzahrádkami s jedinečným výhledem na panorama města. Každý z bytů v Rezidenci má prostorné zádveří s místem pro šatnu nebo vestavěnou šatní skříň, nechybí ani technická místnost pro pračku a úložný regálový systém.

Lofty i apartmány jsou členěny do dvou zón - obývací a privátní. Ve standardním provedení jsou dvě koupelny, kdy jedna je vždy součástí ložnice rodičů. Samozřejmostí jsou 24/7 recepce, bezpečnostní a kamerový systém, dostatečný počet garážových stání a sklepů. V Rezidenci Sacre Coeur 2 se nacházejí i reprezentativní komerční prostory určené k prodeji i pronájmu.

Rezidence se nachází ve svahu pod rezidenční čtvrtí Hřebenky, v Holečkově ulici v sousedství Kinského zahrady, jen pár minut chůze od Petřínského vrchu, Malé Strany a Pražského hradu.

Zdroj: www.satpo.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články