RealityMIX.cz

Premium - nová společnost ve skupině NEXT REALITY

Premium - nová společnost ve skupině NEXT REALITY

Realitní kancelář NEXT REALITY, působící v mnoha pobočkách na území Čech a Moravy, představila novou společnost Premium. Ta se specializuje na služby a odborné poradenství spojené s nákupem a prodejem nemovitostí a rozšiřuje tak pole, na kterém firmy spojené se značkou NEXT REALITY působí.

„Potřebovali jsme reagovat na stále vyšší poptávku po specializovaných službách,“ říká Robert Hanzl, zakladatel společnosti Premium a spolumajitel realitní kanceláře NEXT REALITY, „máme stále více klientů, kteří vyžadují více než zprostředkování koupě nebo prodeje. Požadují mnohem širší servis a nasazení, a proto jsme hledali novou koncepci služeb.“

„Poskytujeme kompletní poradenský servis spojený s jakoukoli realitní transakcí. Dodáváme našim klientům prodejní strategii, připravujeme investiční plány, analýzy a další služby, které nás posouvají mimo standardní realitní obor,“ doplňuje Iva Cikánková, která celý projekt řídí.
„V realitách pracuji desítky let a sama jsem dospěla do stadia, kdy potřebuji poskytovat klientům specializovaný produkt na míru. A nemyslím tím velikost bytu, jde o osobní přístup k požadavkům klientů, kteří řeší investice do realit, nákupy v řádech stovek milionů korun, mezinárodní transakce nebo organizačně složité projekty. Spolupracujeme úzce s řadou specialistů, a jsme tak schopni nabídnout opravdu prémiové řešení všech požadavků. Na nemovitostech to samozřejmě celé stojí, ale náš produkt je založen hlavně na poradenství a službách, na kontaktech a diskrétnosti. Prodej zámku nevyřešíte na realitním serveru,“ upřesňuje Iva Cikánková.

Přestože je to mladá společnost, Premium má již za sebou – díky desítkám let zkušeností svých zakladatelů – řadu významných transakcí a na dalších pracuje.

Zdroj: NEXT REALITY

Autor: Komerční prezentace

Podobné články