RealityMIX.cz

Prodej luxusní vily na Seychelách

Prodej luxusní vily na Seychelách

Jedinečná nabídka prodeje domu 7+2, o ploše 238 m2, s terasou a osvětleným bazénem uprostřed indického oceánu

V jedné z nejkrásnějších lokalit planety, uprostřed indického oceánu, na největším ostrově Seychel – Mahé je k prodeji dvoupodlažní, kompletně klimatizovaný dům, vystavený v jednom z nejvyšších míst ostrova, skýtající úžasný výhled na okolí i oceán. V prvním patře se nachází 3 ložnice, obývací pokoj, kuchyně jídelna a samostatné WC s koupelnou. V přízemí jsou 2 ložnice, obývací pokoj, kuchyně, WC, sprcha a prádelna. V suterénu domu je umístěna místnost se zázemím a zásobník vody. V domě kolaudovaném v roce 2010 jsou taktéž speciální eurookna ze sítěmi proti moskytům a parking pro dva osobní vozy. V ceně domu je i kompletní asanační nátěr v barvě na přání kupujícího.

Podrobné informace o ceně nemovitosti Vám poskytneme na tel.:+420 775 680 128 nebo emailu jan.kohout@century21.cz





Poptávka po nemovitostech na Seychelách zejména ze strany cizinců výrazně převyšuje nabídku. Důsledkem jsou vysoké ceny nemovitostí, zejména stavebních pozemků. Dostane-li se na trh nemovitost v dobrém stavu a za rozumnou cenu, je prakticky okamžitě prodána. Místní realitní kanceláře proto mají úzké portfolio nabídky nemovitostí. Orientační cena 1 ha stavebního pozemku s výhledem na moře se pohybuje mezi 200-250.000 Eur. Cena většího stavebního pozemku přímo u pláže může dosáhnout i výše 300.000 Eur. Cena staršího standardního rodinného domu (4 + 1, 3 koupelny) se pohybuje mezi 200 až 300.000 Eur, včetně pozemku.




Cizinec může získat nemovitost bez obtíží, jestliže nebude přímým vlastníkem, ale pokud bude držet „záruku nároku“ (zákonný nárok na vlastnictví věci). Je to běžná právní praxe. Místní holdingová společnost je vytvořena a zapsána za účelem vzniku záruky jménem holdingové společnosti se zástavou majetku ve prospěch cizího kupce. Tento postup dovoluje vlastníkům z řad cizinců zajistit vlastnictví v krátké době. Mohou nemovitost užívat a po čase požádat o koupi všech akcií holdingové společnosti. Samozřejmě jim společnost dluží plnou hodnotu nemovitosti. Ustanovení takové holdingové společnosti není nijak problematické.



Pokud by jste se rozhodli zakoupit určitou nemovitost, o detaily se postará notář, který zajistí, aby vlastnický titul k nemovitosti byl právně převeden na vaše jméno. Registrace/převod obvykle trvá 2-3 týdny. Za účelem ochrany stran lze dohodnout, že kupní cena bude složena na jiný účet (např. notářův) do úplného zaregistrování prodeje. Avšak běžnou praxí je, že se platba uskuteční ve chvíli podpisu dohody o koupi stranami.



Zdroj: realitymix.cz

Podobné články