RealityMIX.cz

Projekt Biografy Barrandov

Projekt Biografy Barrandov

Projekt Biografy Barrandov roste v místech ulice Högerova. Je architektonicky tím nejlepším v této lokalitě. Interiéry bytů nepostrádají žádný z kvalitních prvků příjemného bydlení. Velké místnosti, prostor pro šatny a vestavěné skříně, balkony a terasy.

Projekt Biografy Barrandov roste v místech ulice Högerova. Je architektonicky tím nejlepším v této lokalitě. Interiéry bytů nepostrádají žádný z kvalitních prvků příjemného bydlení. Velké místnosti, prostor pro šatny a vestavěné skříně, balkony a terasy. To vše je důkazem toho, že bydlet znamená především kvalitně žít. Tento projekt v blízkosti přírody stejně jako centra hlavního města přináší spoustu variant bytů, ze kterých si můžete vybrat právě teď.

Biografy jsou typickým příkladem projektu, kde je patrný důraz na celkovou harmonii. Bytové domy budou pětipodlažní s balkóny a terasami a jsou navrženy tak, aby vytvořili pro budoucí obyvatele příjemný výhled do zeleně, která je v centru projektu jako otevřený dvůr a plní funkci odpočinkové oblasti. Okolí nabízí spoustu příležitostí pro výlety do přírody Prokopského i Dalejského údolí. A tak návratem domů zde kontakt s přírodou a zelení nekončí. Samozřejmostí je i dětské hřiště.

První etapa výstavby, dům Adina, je již ve výstavbě a jeho kolaudace je plánována na květen 2011.

Další částí je dům Hugo, který ještě více reaguje na potřeby vysoce komfortního ale stále dostupného bydlení. Cena bytů se pohybuje již od 2 960 000 Kč za byt 20+kk o výměře 50m2. Tato cena je konečná, tedy včetně parkovacího stání, sklepa, balkónu a DPH.

Nově jsme pro vás připravili vzorový byt.
Zařízení interiéru vzorového bytu projektu Biografy Barrandov jde ruku v ruce s celkovým konceptem příjemného, harmonického bydlení v blízkosti přírody i centra, za ceny, které v současné době nemají v této kvalitě bydlení konkurenci.
I proto byl jako základní stavební kámen interiéru použit nábytek skandinávského designu, který se už po desetiletí snaží zpřístupnit dobrý design co největšímu počtu zákazníků. Kromě známého severského gigantu IKEA existuje ale i celá řada dalších skandinávských značek, které vyrábí nábytek v menších sériích, ale bez kompromisu v kvalitě a stále dostupné ceny.

Zdroj: biografy.cz

Podobné články