RealityMIX.cz

Radim Passer získal prestižní cenu CEEQA 2016

Radim Passer získal prestižní cenu CEEQA 2016

12.5.2017: Radim Passer, zakladatel a generální ředitel developerské a investiční společnosti PASSERINVEST GROUP, získal cenu Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (CEEQA) za celoživotní přínos – Lifetime Achievement in Real Estate. Jedná se o jedno z nejprestižnějších ocenění, které lze v regionu celé střední a východní Evropy získat.

Tato cena je každoročně udělována osobnosti, která má transformační a trvalý vliv a přínos pro nemovitostní sektor „nové“ Evropy.

Prestižní ocenění si Radim Passer, který je spojován především s budováním inovativního multifunkčního areálu BB Centrum v Praze 4 převzal 26. dubna ve Varšavě v rámci slavnostního večera spolu s dalšími oceněnými.

Ceny CEEQA každoročně organizuje CEE Insight Forum ve spolupráci s prestižním ekonomickým listem Financial Times a vybírá nejlepší osobnosti, společnosti a projekty napříč 18 zeměmi střední a východní Evropy. Členy poroty jsou bankéři, konzultanti, investoři a další odborníci z oblasti Real Estate. Slavnostní vyhlášení cen ve Varšavě je největší akcí tohoto druhu ve střední Evropě. Jediné toto ocenění za celoživotní přínos je známo a oznámeno předem a jeho předání je vrcholem celého večera.

Nezávislá odborná porota ocenila zejména vybudování a další rozvoj multifunkčního areálu BB Centrum jako „města ve městě“ a považuje Radima Passera za jednoho z nejaktivnějších průkopníků přestavby střední a východní Evropy po pádu komunismu.

Na fotografii nahoře: Radim Passer, předseda představenstva PASSERINVEST GROUP, a.s., Richard Hallward, Managing Director, IMAGINE LIVE MEDIA, Judith Evans, Property Correspondent, Financial Times, a Jonathan Hallett, Managing Partner Central & Eastern Europe, Cushman & Wakefield.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články