RealityMIX.cz

Realitní kongres 2016

Realitní kongres 2016

NEXT REALITY jsou partnerem největší realitní události letošního roku

Praha – V pondělí 28. listopadu 2016 se bude konat již 6. ročník Realitního kongresu. Místem setkání odborné veřejnosti, makléřů a manažerů realitních kanceláří bude hotel Clarion v Praze-Vysočanech. Letos poprvé patří mezi partnery i NEXT REALITY; generální ředitel Robert Hanzl se zúčastní odborných diskuzí na téma připravovaného realitního zákona a cenové bublině.

„Je zřejmé, že hlavním tématech většiny diskuzí bude tzv. Realitní zákon. V posledních dnech jsou opět nové informace k této normě, která má značným způsobem změnit obchodování s realitami. V této rovině se naši konkurenti stávají partnery, je našim společným zájmem, aby se realitní prostředí kultivovalo a zákon pomohl před neseriózním jednáním některých zprostředkovatelů jak klientům, tak nám všem zástupcům realitních kanceláří, kteří podnikání v realitách berou vážně a snaží o maximální kvalitu služby,“ uvedl Robert Hanzl.

Záštitu nad Realitním kongresem převzalo Ministerstvo pro místní rozvoj ČR a Asociace realitních kanceláří ČR, která se jako jediná profesní organizace na přípravách zákona aktivně podílí. „Chtěl bych jako člen Asociační rady ARK ČR pozvat všechny zástupce předních realitních kanceláří k jednomu stolu a otevřít diskuzi i nad tím, jak společně můžeme přispět k lepšímu povědomí klientů o našem oboru. Realitní kongres 2016 je perfektní příležitostí jak jednání započít,“ uzavřel Robert Hanzl.

Kompletní informace o Realitním kongresu 2016 naleznete na www.realitnikongres.cz

Zdroj: www.realitnikongres.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články